28 / 03 / 2024

Park Dedeman Izmailovo Otel Moskova'da açıldı!

Park Dedeman Izmailovo Otel Moskova'da açıldı!

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International yurt dışı projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.



Grubun Moskova’nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailovo’daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova’nın resmi açılışı 27 Mayıs’da yapıldı. Dedeman Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında bulunan otel sayısı böylelikle 16’ya ulaştı.


Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın resmi açılışı 27 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirildi. Dedeman Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rıfat Dedeman, Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya ve yatırımcı firma Monolit Kapital Stroy Yönetim Kurulu Başkanı Ahmed Dubar’ın ev sahipliğinde yapılan açılış törenine Türkiye Cumhuriyeti Moskova Büyükelçisi Ümit Yardım, Moskova Ulusal Politika, Bölgelerarası İlişkiler ve Turizm Dairesi Başkanı Vladimir Chernikov, Moskova Ulusal Politika, Bölgelerarası İlişkiler ve Turizm Dairesi Birinci Başkan Yardımcısı Sergey Shipilko açılışa katıldı. Türkiye ve Moskova’dan önemli yönetici ve iş adamlarının katılımıyla gerçekleşen davette konuklar keyifli bir akşam geçirdi.


Park Dedeman Izmailovo Otel Moskova da açıldı!


Dedeman Rusya’da yeni yatırımlara açık


Dedeman markasıyla Rusya’da faaliyet göstermekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Dedeman Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rıfat Dedeman, “Dedeman Grubu olarak, Türkiye – Rusya Federasyonu arasındaki ekonomik işbirliğine katkı sağlamaktan ve Rusya’da faaliyet gösterecek bir Türk markası olmaktan çok mutluyuz” dedi. 


Dedeman Hotels & Resorts International’ın yeni yatırımları hakkında da bilgi veren Rıfat Dedeman, “Rusya’daki yeni otelimiz Park Dedeman Izmailovo ile Türkiye’de ve farklı coğrafyalarda toplam 16 otel sayısına ulaşmış bulunuyoruz. Dedeman olarak, yeni otellerimizle yeni coğrafyalarda hizmet vermeye devam edeceğiz. 2014 yılında Kazakistan’da Dedeman Oskemen Tavros ve İstanbul’da Dedeman Bostancı otellerimizi açmıştık. Haziran ayında İstanbul’daki üçüncü otelimiz, Dedeman Park Levent otelimizi hizmete açacağız. Yine 2015 yılında Türkiye’de ve Özbekistan’da hizmete girecek otellerimizi açılışa hazırlıyoruz. Hedefimiz, Türkiye Cumhuriyetinin 100. yaşını kutlayacağı 2023 yılına kadar Dedeman Grubu bünyesinde 20’si Dedeman, 22’si Park Dedeman olmak üzere toplam 42 otele ulaşmak. Bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu. 


“Dedeman misafirperverliğini Moskova’ya taşıdık”


Merkeze kolay ulaşımıyla dikkat çeken otelle Moskova’ya Dedeman kalitesini ve kültürünü taşıdıklarını belirten Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, “Dedeman Grubu olarak Moskova’daki ilk otelimiz Park Dedeman Izmailovo ile Moskova’ya geleneksel Dedeman misafirperverliğini getirdik. Ayrıca 2015 yılında açtığımız ilk otel olan Park Dedeman Izmailovo ile misafirlerimize konfor odaklı bir deneyim sunacağız. Grubumuz, Rusya Federasyonu ve Türkiye arasındaki ekonomik işbirliği çerçevesinde Rusya’daki yeni projelere de açık. Rusya’nın farklı şehirlerinde ve Moskova’da yeni oteller açmak için her türlü iş birliğine hazırız” dedi.


Otelin çalışmalarına iş ortağı Monolit Kapital Stroy Yönetim Kurulu Başkanı Ahmed Dubar ve Denis Kolesnikov ile birlikte 2009 yılında başladıklarını belirten Akçakaya, “Moskova’daki yeni otelimizde 45 çalışanımızla hizmet veriyoruz. Hem bölgenin ekonomisine hem de istihdamına katkıda bulunuyoruz” dedi ve otele dair detayları aktardı: “Park Dedeman Izmailovo Moskova, şehrin ulaşım ağlarına, kültür, sanat, ticaret ve iş merkezlerine yakınlığıyla rahat bir konaklama imkânı sunuyor. Otelimiz, Moskova metro ağının Izmaylovskaya istasyonuna sadece 1,5 km mesafede. Dünyaca ünlü Kızıl Meydan, altı metro durağı uzağımızda. Park Dedeman Izmailovo Moskova’da 110 adet superior odamız bulunuyor. Odalarımızda bulunan hizmetler, iş dünyasından ağırlayacağımız konuklarımızın hayatını kolaylaştıracak konforlu bir ortam sunuyor.”


Park Dedeman Izmailovo Moskova otelinin yatırımcı firması Monolit Kapital Stroy Yönetim Kurulu Başkanı Ahmed Dubar, “Dedeman Grubu gibi Türkiye’nin köklü ve öncü kurumuyla işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Onların 50 yıla yaklaşan deneyimini ve Türk konukseverliğini Moskova’ya taşıyoruz. Dedeman Grubu ile Rusya’da yeni yatırım  planlarımız da söz konusu” diye konuştu.


Şehrin ulaşım ağlarına, kültür, sanat, ticaret ve iş merkezlerine yakınlığıyla rahat bir konaklama imkanı sunan Park Dedeman Izmailovo dünyanın en eski ve büyük metrolarından sayılan Moskova metro ağının Izmaylovskaya istasyonuna 1,5 km mesafesinde, dünyaca ünlü Kızıl Meydan’a ise altı metro durağı uzaklıkta bulunuyor.


Toplantı salonları isteğe göre tasarlanabiliyor


Park Dedeman Izmailovo Moskova’da bulunan Moskova 1 ve Moskova 2 adlı toplantı odaları TV, DVD oynatıcıları, projeksiyon sistemleri ile son teknoloji ses ve ışık ürünleriyle donatıldı. Toplantı salonları farklı türde etkinlikler için isteğe göre de tasarlanabiliyor.

Park Dedeman Izmailovo Moskova’da bulunan 140 kişi kapasiteli Park Restoran, Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunuyor. Ferah tasarımı ve minimalliği şıklıkla birleştiren atmosferi ile Park Restoran, farklı mutfak lezzetlerine açık olanların şehirdeki adresi olacak. Park Bar ise, Park Dedeman Izmailovo Moskova otelin lobisinde bulunuyor.


Geri Dön