26 / 04 / 2024

Dedeman Grubu Moskovada otel açılışı

Dedeman Grubu Moskovada otel açılışı

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı projelerini hizmete açmaya devam ediyor. Izmailovo'daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova, resmen açıldı.

Park Dedeman Izmailovo Otel Moskova'da açıldı!

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International yurt dışı projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Dedeman Türkiye'deki 18'nci otelini Kastamonu'da açıyor!

Dedeman Turizm Grubu, Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Kastamonu’da, Park Dedeman Kastamonu Oteli için ilk imzayı attı. Toplam 150 odalı, 300 yatak kapasiteli Park Dedeman Kastamonu Oteli, 2020 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak...

Dedeman Grubu otel sayısını 10 yılda 50’ye çıkaracak!

Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’de bulunan iki oteliyle 27. kış sezonunun açılışını yaptı. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, ''17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

Dedeman 10 yılda 50 otel hedefliyor!

Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "Şu an 17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu...

Dedeman, Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek!

İlk akıllı konsept otelini yaklaşık 13 milyon dolarlık bir yatırım maliyeti ile Nisan 2019'da İstanbul-Şişli'de açmayı planlayan Dedeman Grubu, büyük şehirlerde Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek. 

Dedeman Grubu'ndan yeni nesil turiste yeni otel markası!

DEDEMAN ve Park Dedeman markaları ile hizmet veren Dedeman Grubu, yeni nesil turiste yeni otel markası yarattı.

Dedeman Grubu'nun 2023 hedefi 40 yeni otel!

Dedeman Turizm Yönetimi Genel Müdürü Akçakaya, “2017 yılında personel sayımızı bin 400’e, oda sayımızı 3 bin 60’a çıkaracağız. Aynı zamanda 2023 yılında da 40 yeni otel yatırımı hedefliyoruz” dedi.

Dedeman'dan Y kuşağına özel otel geliyor!

Bünyesindeki Dedeman ve Park Dedeman markalarıyla hizmet veren Dedeman Grubu, lüks otellere gereğinden fazla para ödemek istemeyen Y kuşağına göre yeni marka hazırladı.

Trabzon Park Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Trabzon'un resmi açılış töreni Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Dedeman'dan Dedeman Gayrettepe Oteli açıklaması!

Dedeman Grubu, Dedeman İstanbul Oteli'nin satıldığına dair Para Dergisi'nde çıkan ilişkin habere ilişkin açıklama yaptı. İşte Dedeman Grubu'nun Dedeman Gayrettepe Oteli açıklaması...

Park Dedeman Bostancı hizmete açıldı!

Türkiye’nin ilk otel zinciri Dedeman Grubu’nun İstanbul’daki 4’üncü oteli Park Dedeman Bostancı, Mayıs 2016 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Park Dedeman konseptiyle hizmet verecek olan otel 110 superior odada hizmet verecek.

Gayrettepe Dedeman Oteli ne olacak?

Dedeman Grubu, ilk oteli olan Ankara otelini satarak herkesi şaşırtmıştı. Grubun en eski otel yatırımlarından biri olan Gayrettepe'deki İstanbul Dedeman için de yeni projeler geliştirme planları yapılıyor.

Park Dedeman Elazığ hizmete açıldı!

Dedeman Grubu’nun 2016’daki ilk oteli Park Dedeman Elazığ, konuklarını ağırlamaya başladı. Dedeman Grubu, Ballıca Otelcilik ile Anadolu’nun en eski yerleşim merkezlerinden Elazığ’da, Park Dedeman Elazığ otel ile kapılarını açtı.

Dedeman Grubu Moskovada otel açılışı Haberi

Dedeman Grubu Moskovada otel açılışı

Dedeman'ın yurt içi ve yurt dışında bulunan otel sayısı 16'ya ulaştı. Merkeze kolay ulaşımı ile dikkat çeken, 110 adet superior odalı otelle Moskova'ya Dedeman kalitesini ve kültürünü taşıdıklarını belirten Dedeman Genel Müdürü Emrullah Akçakaya,"Moskova'daki ilk otelimiz Park Dedeman Izmailovo ile Moskova'ya geleneksel Dedeman misafirperverliğini getirdik."...