20 / 04 / 2024

Trabzon Park Dedeman açıldı!

Trabzon Park Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Trabzon'un resmi açılış töreni Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşti.



Yaklaşık 50 yıldır faaliyet gösteren Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Trabzon'un resmi açılış töreni Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşti. Park Dedeman Elazığ ve Park Dedeman Bostancı’nın ardından Dedeman Grubu, 2016’da Park Dedeman Trabzon ile birlikte üçüncü otelinin açılışını yaptı.


Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Trabzon'un resmi açılış töreni 4 Haziran Cumartesi günü Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Sayın Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Seyfullah Kınalı, Yomra Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sağıroğlu, Trabzon İl Emniyet Müdürü Sayın Murat Köksal, 3M Yapı’nın ortaklarından Sayın Muhammet Gümüştaş, Sayın Mustafa Ekşi ve Sayın Mustafa Bayraktar ve Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Sayın Emrullah Akçakaya'nın katıldığı bir törenle gerçekleştirildi.


“Süleyman Soylu: Park Dedeman’ı Trabzon’un geleceği olarak görüyoruz”

Soylu, “Bugün burada Trabzon için çok önemsediğimiz ve Trabzon’un geleceği olarak gördüğümüz ve turizm sektörü için çok önemli bir otelin açılışını yapmaktayız. Öncelikle bu yatırımda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Trabzon; tarihi, kültürü, medeniyeti, ticaret ile de çok önemli bir şehir. Ama Dedeman markası ile Trabzon ticarette Kayseri aşısı ile karşılaşmıştır. Hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.


Bakan Soylu, kurdele kesimi esnasında Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya’dan 20 öğrenciye burs sözü aldı.


“Hem şehre Hem de ülke turizmine hayırlı olmasını diliyoruz”

Otel açılışıyla ilgili konuşan Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, “Türkiye’nin ilk otel zinciri Dedeman Grubu olarak yeni otel projelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Grup olarak 2016 yılına, Park Dedeman Elazığ otelimizin açılışı ile başladık. Ardından Park Dedeman Bostancı otelimizin açılışını gerçekleştirdik. Şimdi de Park Dedeman Trabzon ile birlikte 2016’daki üçüncü otelimizi açmanın heyecanını yaşıyoruz. Dedeman Grubu olarak otelcilik sektöründeki tecrübemiz, geniş hizmet yelpazemiz ve benzersiz kalite anlayışımızla hizmet vermeye Park Dedeman Trabzon’da vermeye devam edeceğiz. Yeni otelimizin hem şehre hem de ülke turizmine hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.


19 Mayıs itibarıyla faaliyet göstermeye başlayan ve 149 oda kapasitesine sahip otel, modern çizgisi ve kolay ulaşılabilir lokasyonu ile iş ve tatil amaçlı konaklamalar için bölgeye yeni bir soluk getiriyor. Tümü geniş ve gün ışığı alan odalar, 117 superior, 24 junior suit ve 6 executive suit olmak üzere üçe ayrılıyor. Otelde ayrıca 2 engelli odası bulunuyor.



Haber Taka Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Trabzon Kaşüstü mevkii'nde Gündoğdu Mobilya'nın açılışını yaptı. Ardından da Park Dedeman Otel'de kurdele kesti. Araklıda toplu açılış törenine katılan Soylu, daha sonrada Erikbeli'nde temel atma töreninde konuştu. Yaklaşık 50 yıldır faaliyet gösteren Dedeman Grubu'nun yeni öleli Park Dedeman Trabzon'un resmi açılış töreni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nuıı katılımıyla gerçekleşti. Park Dedeman Ekızığ ve Park Dedeman Boslaııeı'nın ardından Dedeman Grubu. 2016"da Park Dedeman Trabzon ile birlikte üçüncü otelinin açılışını yaptı.  Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Trabzon'un resmi açılış törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullalı Kınalı, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Koksal, 3M Yapı'nın ortaklarından Muhammet Gümüştaş, Mustafa Ekşi ve Mustafa Bayraktar ve Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya'nın ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

"PARK DEDEMANI TRABZON'UN GELECEĞİ OLARAK GÖRÜYORUZ" 

Açılışta bir konuşma yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Dedeman Trabzon'da da devam edeceğiz. Yeni otelimizin hem şehre hem de ülke turizmine hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu. 

HAVALİMANINA 7 DAKİKA MESAFEDE 

19 Mayıs itibarıyla faaliyet göstermeye başlayan ve 149 oda kapasitesine sahip otel, modern çizgisi ve kolay ulaşılabilir lokasyonu ile işve tatil amaçlı konaklamalar için bölgeye yeni bir soluk getiriyor. Tümü geniş ve gün ışığı alan odalar, 117 superior, 24 junior suit ve 6 executive suit olmak üzere üçe ayrılıyor. Otelde ayrıca 2 engelli odası bulunuyor. Park Dedeman Trabzon, Trabzon 1 havalimanına sadece 7 dakika mesafede, şehir merkezine ise 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Aynı zamanda otel. alışveriş merkez ekibi, organizasyonun başından sonuna dek, en küçük ayrıntısına kadar istenilen taleplere eksiksiz şekilde karşılık verebilmek ve etkinliği benzersiz kılabilmek için gereken özen ve hassasiyeti gösteriyor. 

HEM ULUSLARARASI HEM DE YÖRESEL LEZZETLER SUNULACAK 

Park Dedeman Trabzon bünyesinde hizmet veren Shana Restoran, hem uluslararası hem de Karadeniz Yöresinin eşsiz tatlarını misafirlerine sunuyor. Sabah açık büfe kahvaltı. öğle ve akşam yemeklerinde ise zengin A La Carte seçenekleri sunuluyor. Lobby Bar'da ise gün boyunca keyfini çıkarabileceğiniz pratik lezzetler ve ferahlatıcı içecekler servis ediliyor. 

Ayrıca lobide yer alan ve , bir mini market olma özelliği ' taşıyan Park Kantinde günün her saati sandviç, çerez ve çikolata gibi atıştırmalıklar ile alkollü/alkolsüz içecekler ve kişisel bakım ürünleri almak da mümkün. 

YEŞİL YILDIZ BELGESİ'NE ADAY 

Park Dedeman Trabzon güneş enerji sistemleri ve enerji tasarrufu sağlayan aydınlatma sistemlerinin yanı sıra yüksek seviyede enerji tasarrufu sağlayan su ısı pompa sistemleri ile çevre koruma ve sürdürülebilirlik konusunda rekabetçi bir duruş sergiliyor. 

Dedeman Grubu'nun enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşam konusundaki yaklaşımını benimseyen Park Dedeman Trab"Bugüıı burada Trabzon için çok önemsediğimiz ve Trabzon'un geleceği olarak gördüğümüz ve turizm sektörü için çok önemli bir otelin açılışım yapmaktayız. Öncelikle bu yatırımda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Trabzon: tarihi, kültürü, medeniyeti, ticaret ile de çok önemli bir şehir. Ama Dedeman markası ile Trabzon ticarette Kayseri aşısı ile karşılaşmıştır. Hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi. Bakan Soylu, kurdele kesimi esnasında Dedeman Turizm Yönetimi AŞ. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya'dan 20 öğrenciye burs sözü aldı.

"HEM ŞEHRE HEM DE ÜLKE TURİZMİNE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ"

Otel açılışıyla ilgili konuşan Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya da "Türkiye'nin ilk otel zinciri Dedeman Grubu olarak yeni olel projelerimize lıız kesmeden devam ediyoruz. Grup olarak 2016 yılına. Park Dedeman Elazığ otelimizin açılışı ile başladık. Ardından Park Dedeman Bostancı otelimizin açılışını gerçekleştirdik. Şimdi de Park Dedeman Trabzon ile birlikte 2016'daki üçüncü otelimizi açmanın heyecanını yaşıyoruz. Dedeman Grubu olarak otelcilik sektöründeki tecrübemiz. geniş hizmet yelpazemiz ve benzersiz kalite anlayışımızla hizmet vermeve Park leri ve iş merkezlerine yakın konumda bulunuyor. Konaklamada Dedeman markasının farkının hissedileceği Park Dedeman Trabzon'un tüm odalarında, ücretsiz Wi-Fi ve Broadband internet bağlantısı, çalışma alanı, çay-kahve makinesi, ütü masası ve emanet kasa gibi hizmetler sunuluyor. Toplamda 393 m2'lik kullanım alanı ve son teknolojilerle donatılmış farklı kapasitelerdeki 5 toplantı zon, tüm Park Dedeman otellerinin sahip olduğu ve Turizm ve Kültür Bakanlığı tarafından verilen Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi alanında 'Yeşil Yıldız' belgesini almaya aday. 

DEDEMAN HOTELS& RESORTS İNTERNATİONAL HAKKINDA 

1966 yılında turizm faaliyetlerine başlavan Dedeman Grubu; İstanbul. Palandöman Levent. Park Dedeman Elazığ ve Park Dedeman Trabzon olmak üzere toplam 16 otelde misafirlerine profesyonel çalışanları, geniş hizmet yelpazesi ve Dedeman'a özgü benzersiz kalite anlayışıyla hizmet veriyor. 

Dedeman Grubu ayrıca Nisan 2012"de hizmete açılan Park Dedeman Denizli ile ikinci otel markasını geliştiren Türkiye'nin ilk otel zinciri olma unvanını kazanmış. Dedeman Hotels & Resorts International, sektörde en köklü geçmişe sahip otel markalarından biri ve Türkiye'nin ilk uluslarası otel zinciridir.

GÜNDOĞDU MOBİLYA'NIN AÇILIŞINI YAPTI 

Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu çeşitli hizmetlerin açılışlarını yapmak için geldiği Trabzon'da ilk olarak AK Parti İl Başkan Yardımcısı Aydın Gündoğdu'nun Yomra İlçesi Kaşüstü Mahallesi'ndeki satış mağazasının açılışı yaptı. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Seyfullalı Kınalı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan ile çok sayıda davetli katıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Süleyman Soylu Gündoğdu Mobilya'nın açılışında Trabzon Valiliği görevinden merkeze alınan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ile ilgili övgü dolu sözler sarf ederek. 'Şehrimizdeki yatırımları 7/24 takip eden, çalışkanlığı ile disiplini ile halkla ilişkileri ile devleti temsil kabiliyeti ile örnek alınacak bir şahsiyet. Kendilerine hizmetlerinden ötürü hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Devlet işleri böyledir, yaparsınız ve sonra başkaları yapar. Ama devlette devamlılık şarttır" ifadelerini kullandı. 

Taka



Geri Dön