24 / 04 / 2024

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün açılıyor!

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün açılıyor!

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün hizmete açılacak. 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli otelin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katılacak.



Trabzon Park Dedeman Oteli'nin açılışı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Valisi ve Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nun katılımıyla bugün gerçekleşecek. 


KALİTE VE ZARAFETİN ADRESİ 

19 Mayıs'tan beri misafirlerini kabul eden Park Dedeman Otel'in bugün resmi açılışı yapılacak. Otel 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli. Ayrıca beş adet toplantı salonu ve bir adet fitness center bulunuyor. Bir tane bütün gün açık olan restoran mevcut. Bir adet bar bulunuyor. Toplantı salonunun yanı sıra park kantin denilen mini market bulunuyor. Çok fazla zincirde olmayan ve yeni bir konsept sadece odaklı servislerde oluyor. Bir adet bussiness center ve İnternet, diğer teknolojilerden faydalanmak isteyenler burayı rahatlıkla kullanabiliyor. Fitness salonu mevcut fakat sadece otelde kalan misafirler kullanabiliyor, dışarıdan misafir kabul  edilmiyor. Müşteri kapasitesi özellikle yaz aylarında otel genellikle Ortadoğu misafirlerini ağırlıyor. Yaz dışındaki zamanda ise yerli satış ve pazarlamacılara, seyahat eden bölge müdürlerine ve yerli misafirleri ağırlıyor. 


YATIRIM SAHİBİ '3M YAPI GAYRİMENKUL' 

Otelin 3 yatırımcısı var. Muhammed Gümüştaş, Mustafa Ekşi ve Mustafa Bayraktar. 3M Yapı Gayrimenkul ve İnşaat şirketi beraber bu yatırıma karar veriyorlar. İşletmeci olarak da yerli bir zincir olan Dedeman Zincirini tercih ediyorlar. Bölgeye en yatkın olan konsept ise; Park Dedeman'ı düşünmüşler. Anlaşılıp el sıkışılıp 3 ortak oteli yapmaya karar veriyorlar. Dedeman daha önce Rize'deydi ama otelin devamı olmadı. Çok uzaklaşmadan Trabzon'da var olmak onları gerçekten çok mutlu etti. 


TRABZON İÇİN BÜYÜK YATIRIM

Otelin Genel Müdürü Cemal Hoşgül ise Trabzon'da bu kadar rahat ve geniş bir oda yoktu. Özellikle yaz döneminde gelen Ortadoğu misafirleri için, aileleri genellikle kalabalık olduğundan onlara hitap eden odalarımız da mevcut. Trabzon için çok büyük bir değer olacak. Dedeman Grubu'nun da portföy ve potansiyellerden de buraya misafirler gelecek."


Taka


Geri Dön