27 / 04 / 2024

Dedeman Otelleri

Dedeman Otelleri

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Dedeman 2021'in ilk otelini Kastamonu'da açacak!

Dedeman Hotels&Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "2021'de ilk olarak Park Dedeman Kastamonu'yu Şubat'ta açacağız" dedi ve "Park Dedeman markamızı önümüzdeki yıllarda da farklı şehirlerle buluşturmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Özlem Önal'ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL'lik lüks villa!

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan sosyetik güzel Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçarak yapımcı sevgilisi Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasına yerleşti...

Dedeman hangi illere odaklandı?

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "Gaziantep'te ve Kayseri'de yeni projelerimiz söz konusu. İstanbul'da ise 3-4 tane projeyle flört ettiğimizi söyleyebilirim. Bursa, İzmir ve Sinop'ta da yakın temasta olduğumuz projeler var" diyor....

Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak!

Dedeman Otelleri, Park Dedeman hizmet anlayışını Eskişehir'e taşıyor. Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak...

Dedeman Zonguldak Otel'e TripAdvisor'dan iki ödül!

Denize sıfır konumuyla Dedeman Zonguldak, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor kullanıcılarının yorumları ile "Türkiye'nin En Lüks Otelleri" ve "Türkiye'nin En İyi Otelleri" listelerine girdi.

Dedeman Grup 16. otelini Moskova'da açtı!

Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın resmi açılışı 27 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirildi. Rıfat Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International'ın yeni yatırımları hakkında da bilgi verdi.

Dedeman Hotels 16'ıncı otelini Moskova'da açtı!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı projelerini hizmete açmaya devam ediyor. Izmailovo'daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova, resmen açıldı.

Dedeman Tokat Park Otel'in temeli atıldı!

Dedeman Tokat Park Otel'in temel atma töreni gerçekleşti. Vali Cevdet Çan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkam Ahmet Arat ve diğer davetliler katıldı.

Park Dedeman Izmailovo Otel Moskova'da açıldı!

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International yurt dışı projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Sunis Otelleri'nden İzmir'e 5 yıldızlı 4 otel!

Sunis Otelleri, toplam 200 milyon Euro'luk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Tac Mahal'le birebir aynı olacak. Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Türkiye'nin otelleri en kaliteli oteller arasında!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında" dedi.

Dedeman Moskova'da otel açtı!

Dedeman Park Izmailovo Moscow oteli Rusya'nın başkenti Moskova'da açıldı. Makul fiyatlarla 110 oda ile hizmete giren otel, müşterilerini Türk misafirperverliği ile ağırlıyor.

Dedeman Grubu Moskova'da otel açacak!

Dedeman Hotels & Resorts International, Moskova'nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailova'da yer alan Park Dedeman Izmailovo Moskova oteli ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Dedeman Otelleri Haberi

Dedeman Otelleri

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dünya Gazetesi'nden Göker Bilgiç'in haberine göre; otel, Dedeman Turizm Grubu ile Karahan Menzil Turizm arasında gerçekleştirilen anlaşma kapsamında 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla misafirlerini ağırlamaya başladı.

Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "Dedeman markası olarak 55 yıldır turizm ve otelcilik sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Bugüne kadar ‘management’ sistemi ile büyüyen markamız için şimdi yeni bir dönem başlıyor. Park Dedeman Adıyaman ile franchise sistemine adım atmış oluyoruz. Park Dedeman Adıyaman, sadece ilk franchise otelimiz değil aynı zamanda Şanlıurfa ve Gaziantep’te yer alan otellerimizin ardından bölgenin 3. Dedeman oteli. Park Dedeman Adıyaman ile Güneydoğu Anadolu kültür turizmi üçgenini tamamlamış olduk" idiye konuştu. Banu...