29 / 03 / 2024

Değer Gayrimenkul Geliştirme iletişim

Değer Gayrimenkul Geliştirme iletişim

Değer Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Anonim Şirketi, Birol Duman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Akruya Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akruya Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bara Badenjki tarafından kuruldu.

Doğukale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Doğukale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 797 bin 333,41 TL sermaye bedeli ile Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu ve Oktay Nuri Oral ortaklığında kuruldu.

Batıkale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Batıkale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon 586 bin 608,66 TL sermaye bedeli ile Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu ve Oktay Nuri Oral ortaklığında kuruldu.

Temel Abdik Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temel Abdik Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 128 milyon 371 bin 233 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kağıthane'de 25 milyon 753 bin 986 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kanberoğlu tarafından kuruldu.

Par4gen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Par4gen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kadıköy'de 8 milyon 983 bin 994,63 TL sermaye bedeli ile Ahmet Galip Paralı tarafından kuruldu.

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hüdayi Doğan tarafından kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Naksem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Naksem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Yurdakul Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yurdakul Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şİşli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selman Yurdakul tarafından kuruldu.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Değer Gayrimenkul Geliştirme iletişim Haberi

Değer Gayrimenkul Geliştirme iletişim

Değer Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Anonim Şirketi, Birol Duman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 14 Mart günü kurulan Değer Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkuller konutlar siteler daireler araziler arsalar ve her türlü taşınmazın alımını satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir kiralayabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Değer Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Anonim Şirketi adres: Aksaray, Kemalpaşa Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:...