27 / 04 / 2024

değerleme şirketi

değerleme şirketi

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi genel kurulun onayına sunacak...

Atakule GYO, Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi ile anlaştı...

Mistral GYO, Nova Taşınmaz Değerleme ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Yeni Gimat GYO, değerleme şirketlerini seçti!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., 2016 yılı için Reel Gayrimenkul Değerleme, Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve rtı Gayrimenkul Değerleme ile anlaştığını KAP'a bildirdi. İşte açıklama...

Panora GYO değerleme şirketini seçti!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2016 yılı için "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş." ile anlaştığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Emlak Konut GYO, değerleme şirketini değiştiriyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyündeki "Arsa ve Binalar" başlığı altındaki taşınmazlara yönelik olarak anlaştığı Peritus Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık AŞ. ile sözleşmesini feshettiğini KAP'a bildirdi.

Torunlar GYO, değerleme şirketini seçti!

Torunlar GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin esaslar Tebliği'nin 35.maddesi uyarınca Epos ve Reel Gayrimenkul Değerleme şirketleriyle çalışacaklarını KAP'a bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Avrasya GYO, değerleme şirketlerini seçti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2015 yılında portföye alınabilecek varlıklar için Alan ve Kare değerlendirme şirketleriyle anlaştığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin açıklaması şöyle...

Alarko GYO, değerleme şirketlerini seçti!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., "A Artıbir, Talya ve Makro Gayrimenkul Değerleme şirketleriyle çalışmaya karar verdiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Kuyumcukent GYO, değerleme şirketini seçti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket aktifindeki gayrimenkullerin değerlemesi için 1A Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştıklarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selin Girgin Çalışkan ve Zeynep Buruk ortaklığında kuruldu.

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Peker Vurdevir tarafından kuruldu.

Ahi Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahi Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Lale Genç Bağçivan tarafından kuruldu.

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Feryat Atasoy tarafından kuruldu.

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Maya Pero Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Maya Pero Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Peren Akça Tekin tarafından kuruldu.

İmza Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İmza Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Puyan ve Tolgahan Eker ortaklığında kuruldu.

Analiz Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Analiz Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Onut Dağdelen tarafından kuruldu.

Atalay Değerleme Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Değerleme Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Dilek Atalay tarafından kuruldu.

Orion Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orion Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Oğuzhan Kırık tarafından kuruldu.

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

Torun Makina Değerleme Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torun Makina Değerleme Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bumin Torun ve İnci Torun ortaklığında kuruldu.

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Işık tarafından kuruldu.

değerleme şirketi Haberi

değerleme şirketi

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim kuruluşunun belirlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Torunlar GYO ile DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. 1 Ocak 2019 – 31 Aralık 2019 dönemini kapsayan bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına, konunun ilk genel kurul toplantısında onaya sunulmasına karar verildi.

Torunlar GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun 25.03.2019 tarih ve 2019-12 sayılı toplantısında; Denetimden sorumlu komitemizin önerisi doğrultusunda ortaklığımız ile DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (Deloitte) arasında 01.01.2019 – 31.12.2019 dönemini kapsayan bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına, konunun ilk genel kurul toplantısında onaya sunulmasına karar...