26 / 04 / 2024

dekar

dekar

Dekar, arsa, tarla ve bahçe gibi alanların yüzölçümünün belirlemesinde kullanılan ölçü birimlerinden biridir. Zaman zaman dekarın metrekare hesabının yapılması gerektiğinde ise pek çok kişi 1 dekar kaç metrekaredir? Dekar metrekareye nasıl çevrilir? Araştırması yapmaktadır…

Asmalı Dekar Evleri'nde 383 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dekar DK'nın Asmalı Evler projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 383 bin liradan başlangıç gösteriyor ve 733 bin liraya kadar yükseliyor...

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü nerede?

Dekar Asmalı Hayat Konutları 78 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Projede teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü nerede?

Dekar Asmalı Hayat satılık ev!

Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede banka kredisiyle ev sahibi olunabiliyor. Dekar Asmalı Hayat satılık ev metrekare birim fiyatı 3 bin 900 liradan başlıyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat fiyat!

Konut alanlarının 149 metrekareden başladığı projede 244 adet bahçeli konut yer alıyor. Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat fiyat listesi kapsamında konutlar 750 bin TL' den başlıyor.

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat ulaşım!

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat ulaşım bilgileri kapsamında proje, Beylikdüzü Yakuplu Marmara Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 900 TL'den başlıyor.

20 soruda Dekar Asmalı Hayat projesi!

Dekar Asmalı Hayat projesi İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Dekar Yapı imzasıyla yükseliyor. İşte 20 soruda Dekar Asmalı Hayat projesi...

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ödeme planı!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Teslim tarihi 2016 yılının son çeyreği olarak belirlenen proje Dekar Yapı tarafından inşa ediliyor.

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu' da yükselen Dekar Asmalı 'da ev alanları 149 metrekareden başlıyor. Dekar Asmalı Hayat Yakuplu projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat fiyat listesi!

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Arsa alanı 78 bin metrekare olarak belirlenen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Dekar Yapı'nın yeni projesi yeşil ve maviyi birleştiriyor!

Dekar Asmalı Sokaklar ile Dekar Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, İstanbul’un gelişen yıldızı Beylikdüzü – Yakuplu’daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat’ın satışlarına başlıyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşam başlıyor!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşam başlıyor. 244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 900 liradan başlıyor...

Dekar Asmalı Hayat Kasım 2017'de teslim!

Dekar Yapı, ‘asmalı’ ön adıyla gerçekleştirdiği projelerine Bahçeşehir’den sonra Beylikdüzü’nde devam ediyor. Sektörde ‘ulaşılabilir fiyata bahçeli ev’ inşa eden Dekar Yapı, hayata geçireceği yeni projeye 150 milyon lira yatıracak.

Dekar Asmalı Hayat görselleri!

Dekar Asmalı Hayat Evleri 78 bin metrekare arsa alanına sahip. İstanbul Beylükdüzü'nde yükselen projede 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlar bulunuyor. İşte Dekar Asmalı Hayat görselleri...

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu fiyatları 750 bin lira ile 2 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. Dekar Asmalı Hayat Evleri'nde 244 bahçeli ev yer alıyor...

dekar Haberi

dekar

Bir alanın dekar cinsinden ölçülen alanının metrekare cinsinden ölçüsünün belirlenmesi için yapılacak oldukça basittir. Dekarın metrekare cinsinden karşılığı 1000 olduğu için dekarın metrekareye çevirme işi kolaylıkla yapılabilmektedir…

1 DEKAR KAÇ METREKAREDİR?

Dekar, halk arasında dönüm olarak kullanılan bir alan ölçüsü birimidir ve dönüm ile eş ölçülere sahiptir. 1 dönüm ise tam olarak 918,393 metrekareye sahipken, bu sayının hesaplamalarda sorunlara neden olması nedeniyle 1945 yılında alınan kararla o günden bu yana 1 dönüm yani 1 dekar 1000 (Bin) metrekare olarak hesaplanmaktadır.

Dekar aynı zamanda 30,3 metre en ve 30,31 metre boya sahip bir alanı ifade eder.

Metrik sistemde uzunluk ölçü birimi olarak metre kullanılmaktadır. Haliyle alan ölçü birimi olarak da metrekare veya bunun üst katları olan dekametre, hektometre kullanılmaktadır.

DEKAR ÖLÇÜSÜ NERELERDE KULLANILIR?

Ölçü birimi...