18 / 04 / 2024

Dekon İnşaat Dekon Luna nerede

Dekon İnşaat Dekon Luna nerede

Dekon İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ataşehir Dekon Luna projesi 90 daireden meydana geliyor. İşte Ataşehir Dekon Luna ödeme planı..

Dekon Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dekon Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  50  TL sermaye bedeli ile Batuhan Erdem tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dekon İnşaat projelerinde bahar kampanyası!

Dekon İnşaat’ın 2019 yılında teslim edilecek projeleri Dekon Senkron ve Dekon Luna, Ataşehir Finans Merkezi Bölgesi’nde gerek yatırım, gerekse oturum için konut arayanları bekliyor.  

Dekon Luna ne zaman teslim?

Dekon Luna projesi Dekon İnşaat tarafından İstanbul Finans Merkezi bölgesinde inşa ediliyor. Peki Dekon Luna ne zaman teslim edilecek?

Dekon Luna 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Dekon İnşaat tarafından, İstanbul Finans Merkezi bölgesinde hayata geçirilen Dekon Luna projesinde satışlar devam ediyor. Dekon Luna'da 3410 bin TL'ye 1+1 daire sahibi olunabiliyor.

Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabında yaşam başladı!

Dekon İnşaat, Bağdat Caddesi’nin site konseptli projesi Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabını da teslim etti.

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'nde yeni projeler yapacak!

Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumdaki Dekon Senkron projesinin yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söylüyor.

Dekon Luna'da avantajlı ön satışlar için son günler!

Dekon İnşaat’ın Finans Merkezi’nin yanında hayata geçirdiği Dekon Luna’da avantajlı ön satışlarda son günler yaşanıyor.

Dekon İnşaat'tan her ihtiyaca uygun 3 farklı proje!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist, Dekon Senkron ve Dekon Luna projeleriyle farklı zevk, ihtiyaç ve bütçelere hitap ediyor.

Dekon İnşaat'ın iki projesinde 36 ay sıfır faiz imkanı!

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu iki ayrı proje hayata geçiriyor. Dekon Senkron ve Dekon Luna projelerinin 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Dekon İnşaat iki projesiyle Sign Of The City Awards 2017’de!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist ve Dekon Senkron projeleriyle “Sign Of The City Awards 2017”ye başvurdu. Sign Of The City Awards’ın sonuçları Kasım ayında açıklanacak.

Dekon Senkron daire teslimleri!

Dekon Senkron Evleri İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Dekon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Dekon Senkron daire teslimleri ne zaman?

Dekon Senkron Evleri'nde 36 ay 0 faiz!

Dekon Senkron projesi Dekon İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükseliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı ve cazip ödeme seçenekleri bulunuyor...

Dekon İnşaat Dekon Luna nerede Haberi

Dekon İnşaat Dekon Luna nerede

Dekon Luna projesi İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde 14 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Projede açık havuz, kapalı otopark ve  balkonlu daire opsiyonu bulunuyor.



Toplam 90 daireden meydana gelen Ataşehir Dekon Luna projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede dairelerin alanları 51 metrekare ile 116 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Ataşehir Dekon Luna ödeme planı!


Peşin ödemelerde yüzde 10 + yüzde 5 indirim yapılan Ataşehir Dekon Luna ödeme planı kapsamında ön satış dönemine de özel yüzde 5 peşinat vererek + yüzde 5 indirim sağlanıyor.


Dekon Luna iletişim:

Web: www.dekonluna.com

Tel: 0216 364 00 08

Pınar...