27 / 04 / 2024

Dekon Senkron daire teslimleri!

Dekon Senkron daire teslimleri!

Firma: Dekon İnşaat

Proje: Dekon Senkron

Dekon Senkron Evleri İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Dekon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Dekon Senkron daire teslimleri ne zaman?



Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Dekon Senkron  projesi 17 katlı tek blokta toplam 168 daire ve 9 adet ticari alandan oluşuyor. Proje İstanbul Ataşehir'de yer alıyor. 


Hepsi balkonlu 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelere yer verilen Dekon Senkron projesi İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanında yükseliyor. Proje  Dekon İnşaat  imzası taşıyor. 


Yüzde 35 peşinat sonrasında yüzde 50'lik kısım 24 ay eşit taksitle, kalan yüzde 15' ise anahtar teslimde ödenebiliyor. Projede yüzde 50 peşinat verildiğinde yüzde 5 indirim yapılıyor. 


Dekon Senkron'un ortak kullanım alanları arasında havuz, fitness center, SPA, hamam, sauna, oyun alanları ve kapalı otopark yer alıyor. 


Ataşehir Dekon Senkron projesinde ayrıca sakinlerine özel konsiyerj hizmeti desk, uçak rezervasyonundan kuru temizlemeye kadar çok geniş bir çerçevede hizmet sunuluyor. Projenin 5 bin metrekarelik ticari alanında giyim mağazaları, restoranlar, kırtasiye, market gibi olanaklar da olacak.   


Dekon Senkron daire teslimleri!


Dekon Senkron daire teslimleri Mart 2019 tarihinde yapılacak. Dekon Senkron Evleri'nde 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Dekon Senkron fiyat bilgisi kapsamında 1+1'ler 450 bin TL 2+1'ler 720 bin TL'den başlıyor.


Dekon Senkron Satış Ofisi Adres: Tatlısu Mh. Yesevi Sk. No:1 Dekon Plus D:3-4-5 Ümraniye / İstanbul 



Tel :0216 364 00 12  

Web: http://www.dekonsenkron.com 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön