29 / 03 / 2024

dekon senkron rezidans fiyatlar

dekon senkron rezidans fiyatlar

Dekon Senkron Evleri İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Dekon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Dekon Senkron daire teslimleri ne zaman?

Dekon İnşaat projelerinde bahar kampanyası!

Dekon İnşaat’ın 2019 yılında teslim edilecek projeleri Dekon Senkron ve Dekon Luna, Ataşehir Finans Merkezi Bölgesi’nde gerek yatırım, gerekse oturum için konut arayanları bekliyor.  

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'nde yeni projeler yapacak!

Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumdaki Dekon Senkron projesinin yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söylüyor.

Dekon İnşaat'tan her ihtiyaca uygun 3 farklı proje!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist, Dekon Senkron ve Dekon Luna projeleriyle farklı zevk, ihtiyaç ve bütçelere hitap ediyor.

Dekon İnşaat'ın iki projesinde 36 ay sıfır faiz imkanı!

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu iki ayrı proje hayata geçiriyor. Dekon Senkron ve Dekon Luna projelerinin 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Dekon İnşaat iki projesiyle Sign Of The City Awards 2017’de!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist ve Dekon Senkron projeleriyle “Sign Of The City Awards 2017”ye başvurdu. Sign Of The City Awards’ın sonuçları Kasım ayında açıklanacak.

Dekon Senkron daire teslimleri!

Dekon Senkron Evleri İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Dekon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Dekon Senkron daire teslimleri ne zaman?

Dekon Senkron Evleri'nde 36 ay 0 faiz!

Dekon Senkron projesi Dekon İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükseliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı ve cazip ödeme seçenekleri bulunuyor...

Dekon Senkron 2017 güncel fiyatları!

Dekon Senkron 2017 güncel fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Konut ve ticaret alanları bulunan Dekon Senkron Evleri'nde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Ataşehir Dekon Senkron fiyatları!

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılan Ataşehir Dekon Senkron projesi 168 daire ve 9 adet ticari alandan meydana geliyor. Ataşehir Dekon Senkron fiyatları 450 bin TL'den başlıyor.

Dekon İnşaat'tan İstanbul Finans Merkezi'ne bir yeni proje daha!

Geçtiğimiz aylarda, ekonominin nabzının atacağı İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilen Dekon Senkron projesini duyuran Dekon İnşaat, Finans Merkezi bölgesinde bir projeye daha start verdi.

Dekon Senkron’da peşinde yüzde 10 indirim!

Dekon Senkron’un yeni ödeme planı açıklandı. Metrekare birim fiyatı bir ay içerisinde 4.800 TL’den 6.500 TL’ye çıkan projede peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor. 36 ay vadede ise faiz alınmıyor.

Dekon Senkron'da talep gün geçtikçe artıyor!

İhalenin gerçekleşmesiyle Merkez Bankası’nın İstanbul Finans Merkezi’ne gelmesinin kesinleşmesi gözleri Dekon Senkron’a çevirdi.

Dekon Senkron’un yarısı satıldı!

Dekon İnşaat tarafından inşa edilen Dekon Senkron’da lansman indirimi kısa süre içerisinde sona eriyor. Yüzde 40’ı satılan projede avantajlı fiyatlara daire satın almak isteyenlerin 25 Nisan’a kadar irtibata geçmesi gerekiyor.

dekon senkron rezidans fiyatlar Haberi

dekon senkron rezidans fiyatlar

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Dekon Senkron projesi 17 katlı tek blokta toplam 168 daire ve 9 adet ticari alandan oluşuyor. Proje İstanbul Ataşehir'de yer alıyor. 


Hepsi balkonlu 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelere yer verilen Dekon Senkron projesi İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanında yükseliyor. Proje Dekon İnşaat imzası taşıyor. 


Yüzde 35 peşinat sonrasında yüzde 50'lik kısım 24 ay eşit taksitle, kalan yüzde 15' ise anahtar teslimde ödenebiliyor. Projede yüzde 50 peşinat verildiğinde yüzde 5 indirim yapılıyor. 


Dekon Senkron'un ortak kullanım alanları arasında havuz, fitness center, SPA, hamam, sauna, oyun alanları ve kapalı otopark yer alıyor. 


Ataşehir Dekon Senkron projesinde ayrıca sakinlerine özel konsiyerj hizmeti desk, uçak rezervasyonundan kuru temizlemeye kadar çok geniş bir çerçevede hizmet sunuluyor. Projenin...