29 / 03 / 2024

dekon inşaat suadiye

dekon inşaat suadiye

Suadiye'de Dekon İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Dekon Suadiye Residence projesinde satışlar önümüzdeki aylarda başlayacak. Firma Suadiye'de bu projeyle de sınırlı kalmayacak ve yeni projelere imza atacak...

Dekon İnşaat Suadiye ve Şerifali'de yeni projelere hazırlanıyor!

DEKON İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mimar Nesrin Göken, " Konut sektöründe arzla talep çakışmıyor. Biz daha butik ama daha işlevsel projeleri daha doğru fiyatlarla satacağımızı planlayarak gidiyoruz" dedi.

Dekon İnşaat yeni projelere hazırlanıyor!

DEKON İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mimar Nesrin Göken, " Konut sektöründe arzla talep çakışmıyor. Biz daha butik ama daha işlevsel projeleri daha doğru fiyatlarla satacağımızı planlayarak gidiyoruz" dedi...

Dekon İnşaat yeni projelere hazırlanıyor!

DEKON İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mimar Nesrin Göken, " Konut sektöründe arzla talep çakışmıyor. Biz daha butik ama daha işlevsel projeleri daha doğru fiyatlarla satacağımızı planlayarak gidiyoruz" dedi...

Dekon İnşaat projelerinde bahar kampanyası!

Dekon İnşaat’ın 2019 yılında teslim edilecek projeleri Dekon Senkron ve Dekon Luna, Ataşehir Finans Merkezi Bölgesi’nde gerek yatırım, gerekse oturum için konut arayanları bekliyor.  

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'nde yeni projeler yapacak!

Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumdaki Dekon Senkron projesinin yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söylüyor.

Dekon İnşaat'tan her ihtiyaca uygun 3 farklı proje!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist, Dekon Senkron ve Dekon Luna projeleriyle farklı zevk, ihtiyaç ve bütçelere hitap ediyor.

Dekon İnşaat'ın iki projesinde 36 ay sıfır faiz imkanı!

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu iki ayrı proje hayata geçiriyor. Dekon Senkron ve Dekon Luna projelerinin 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Dekon İnşaat iki projesiyle Sign Of The City Awards 2017’de!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist ve Dekon Senkron projeleriyle “Sign Of The City Awards 2017”ye başvurdu. Sign Of The City Awards’ın sonuçları Kasım ayında açıklanacak.

Dekon İnşaat'tan İstanbul Finans Merkezi'ne bir yeni proje daha!

Geçtiğimiz aylarda, ekonominin nabzının atacağı İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilen Dekon Senkron projesini duyuran Dekon İnşaat, Finans Merkezi bölgesinde bir projeye daha start verdi.

Dekon İnşaat 2017'de yatırımlarına yatırım katacak!

Dekon İnşaat'ın Bağdat Caddesi Bölgesindeki tek site projesi Dekon Suadiye Ametistle dikkatleri üzerine çekiyor. Dekon inşaat, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Dekon İnşaat Dekon Senkron nerede?

Lansman öncesi avantajlı fiyatların sunulduğu Dekon Senkron projesinde aylık 1.800 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Peki Dekon İnşaat Dekon Senkron nerede?

Dekon İnşaat Modda Senkron satışları!

Ön talep süreci başlayan Pendik Modda Senkron projesi 168 daire ve mağazalardan meydana geliyor. Dekon İnşaat Modda Senkron satışları henüz başlamadı.

Dekon Suadiye Ametist'te teslimlere bir ay kaldı!

Dekon İnşaat, Suadiye'de inşa ettiği Dekon Suadiye Ametis projesini teslim etmeye hazırlanıyor. Çalışmaların hız kazandığı projede beş daire sahiplerini bekliyor. Teslime özel kampanya düzenleyen Dekon İnşaat, son beş dairesi için yüzde 20 iskonto uyguluyor

Dekon Suadiye Ametist 3 ay sonra teslim!

Bugüne kadar teslim ettiği projelerle pek çok kişiyi ev sahibi yapan Dekon İnşaat, Suadiye'de inşa ettiği Dekon Suadiye Ametist projesi için yepyeni bir kampanyaya imza atıyor.

Güneri İnşaat Suadiye projesini Mayıs'ta tanıtacak!

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güneri, "inşaatına bu yıl başladığımız ama henüz tanıtımını yapmadığımız Suadiye Projemiz var. Projeyi Mayıs ayında tanıtmayı ve satışına başlamayı düşünüyoruz." dedi.

Dekon İnşaat Dekon Suadiye Ametist satılık!

Dekon İnşaat Dekon Suadiye Ametist satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı. 3 blok halinde inşa edilen projede banka kredisi kullanıldığında 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

dekon inşaat suadiye Haberi

dekon inşaat suadiye

Dekon İnşaat yeni projesini Suadiye'de hayata geçirecek. 2014 sonunda Suadiye'de  3 bin 500 ve 2 bin 400 metrekare arsa alanında iki ayrı yenileme projesine imza atacağını duyuran firmanın Suadiye'deki yeni projesinin görüntüleri yayınlandı. 



Doğu Ataşehir ve Batı Ataşehir'de de AVM, rezidans ve ofis projelerine imza atacak firma Suadiye'deki projesinde henüz satışlara başlamadı. Dekon Suadiye; tek blok halinde yükselecek. 





Dekon İnşaat şu an Çekmeköy'de Dekon Silva ve Doğu Ataşehir'de ise Dekon Plus projelerinde de satışlarına devam ediyor. 






Dekon İnşaat iletişim

Tel: 216 364 71 00

Web adresi: www.dekoninsaat.com.tr

Kübra...