23 / 04 / 2024

dekon silva ne zaman teslim

dekon silva ne zaman teslim

Dekon Silva Konutları'nda fiyatlar 120 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dekon İnşaat imzasıyla İstanbul Çekmeköy'de yükselen projede toplamda 260 daire yer alıyor.

Dekon Silva'da son daireler satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Dekon Silva projesi toplam 260 konuttan oluşuyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projede teslimler hemen yapılıyor.

Dekon Silva'da hemen teslim daireler! Son 3 çatı dubleksi!

Dekon İnşaat tarafından 12 bin 700 metrekare alan üzerinde yayılan projede son 3 çatı dubleksi daire kaldı. Ödeme planı kapsamında Dekon Silva'da banka kredisi kullanılıyor veya peşin ödeme yapılıyor.

Çekmeköy Dekon Silva iletişim!

Çekmeköy Dekon Silva iletişim numarası 0216 540 97 00 olarak belirlendi. Dekon İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1 bahçe ve çatı dubleksi dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor.

Dekon Silva'da yaşam başlıyor!

Sınırlı sayıda daireler için satışları devam eden Dekon Silva'da yaşam başlıyor. Dairelerin büyüklükleri 57 ile 257 metrekare arasında değişen proje 12 bin 700 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Dekon Silva Çekmeköy nerede?

Dekon Silva Çekmeköy nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 12 bin 700 metrekarelik arsa alanı üzerine Dekon İnşaat tarafından konumlandırılan proje 4 blok olarak planlandı...

Dekon Silva Çekmeköy satılık!

Dekon Silva Çekmeköy satılık konut fiyatları 147 bin liradan başlayarak yükseliyor. Dekon Silva Çekmeköy projesinde ödemeler yüzde 1 peşinatla banka kredili olarak ya da 30 ay sıfır faiz olarak yapılıyor...

Dekon Silva Çekmeköy Evleri!

Dekon Silva Çekmeköy Evleri kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bahçe dubleksi ve çatı dubleksi şeklinde tasarlandı

Çekmeköy Dekon Silva Evleri!

Çekmeköy Dekon Silva Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bahçe dubleksi ve çatı dubleksi konut tiplerinden meydana geliyor. Dekon Silva Çekmeköy'de satılık daire fiyatları 147 bin TL'den başlıyor...

Dekon Silva örnek daire!

Daire fiyatlarının 142 bin 925 TL’den başladığı Dekon Silva örnek daire görüntülerine haberimizden ulaşabilirsiniz…

Dekon İnşaat Dekon Silva örnek daire!

Dekon İnşaat Dekon Silva örnek daire resimleri haberimizin içerisinde yer almaktadır. Dekon Silva Alemdağ Çekmeköy'de fiyatlar 142 bin 925 TL'den başlangıç gösteriliyor...

Dekon Silva teslim tarihi ne zaman?

Fiyatlarının 149 bin TL'den başlangıç gösterdiği Dekon Silva projesi Çekmeköy'de yükseliyor. Projede yer alan konutlar 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek...

Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta!

Dört mevsim yaşam için tasarlanan  Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Arriva Assos Terra Silva projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Arriva Assos Terra Silva projesi ile ilgili detaylar...

Arriva Assos Terra Silva lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Arriva Assos Terra Silva projesinde satışlar başladı. Proje Kadırga Koyu, Assos Antik Liman, Sivrice ve Sokakağzı Koyları’nın yanı başında yükseliyor. Peki Arriva Assos Terra Silva'da konut fiyatları ne kadar? 

Dekon Luna ne zaman teslim?

Dekon Luna projesi Dekon İnşaat tarafından İstanbul Finans Merkezi bölgesinde inşa ediliyor. Peki Dekon Luna ne zaman teslim edilecek?

Dekon Silva fiyat listesi 2018!

Dairelerin hemen teslim edildiği Dekon Silva'da son 15 daire için satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 340 bin TL'den başlıyor..

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'nde yeni projeler yapacak!

Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumdaki Dekon Senkron projesinin yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söylüyor.

Dekon İnşaat'ın iki projesinde 36 ay sıfır faiz imkanı!

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu iki ayrı proje hayata geçiriyor. Dekon Senkron ve Dekon Luna projelerinin 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Dekon Senkron daire teslimleri!

Dekon Senkron Evleri İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Dekon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Dekon Senkron daire teslimleri ne zaman?

Dekon İnşaat'tan İstanbul Finans Merkezi'ne bir yeni proje daha!

Geçtiğimiz aylarda, ekonominin nabzının atacağı İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilen Dekon Senkron projesini duyuran Dekon İnşaat, Finans Merkezi bölgesinde bir projeye daha start verdi.

Dekon Senkron'da talep gün geçtikçe artıyor!

İhalenin gerçekleşmesiyle Merkez Bankası’nın İstanbul Finans Merkezi’ne gelmesinin kesinleşmesi gözleri Dekon Senkron’a çevirdi.

Dekon Senkron'da ön satışlar başladı! 394 bin TL'ye!

İstanbul Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen Dekon Senkron'da daireler 394 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön satışta..

Dekon Suadiye Ametist 3 ay sonra teslim!

Bugüne kadar teslim ettiği projelerle pek çok kişiyi ev sahibi yapan Dekon İnşaat, Suadiye'de inşa ettiği Dekon Suadiye Ametist projesi için yepyeni bir kampanyaya imza atıyor.

Suadiye Dekon Ametist daire fiyatları!

Suadiye Dekon Ametist daire fiyatları 876 bin TL'den başlıyor. Bağdat Caddesi'ne yakın konumda yükselen Dekon Ametist projesi yıl sonu teslim edilecek...

Çekmeköy Dekon Silva'da 600 bin TL'ye 1+1!

Dekon İnşaat tarafından hayata geçirilen Dekon Silva Konutları'nda daire fiyatları 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede son daireler satışa çıktı.

dekon silva ne zaman teslim Haberi

dekon silva ne zaman teslim

4 blok halinde inşa edilen Dekon Silva Konutları'nda banka kredisi ile ödemeler yapılıyor. 1+1, 2+1, 3+1 normal ve bahçe katı, 3+1, 4+1 bahçe dubleks, 2+1, 3+1 çatı dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı projede satış süreci devam ediyor. 


Dekon Silva Konutları'nda 1+1 daireler 120 bin TL ile 290 bin TL, 2+1 daireler 290 bin TL ile 390 bin TL, 3+1 ara kat daireler 400 bin TL ile 600 bin TL, bahçe katı daireler 600 bin TL ile 780 bin TL arasındaki fiyat seçenekleriyle satılıyor. 



Lokasyon olarak proje Anadolu Yakası köprü çıkışına 25 kilometre, Kuzey Marmara Otoyolu Reşadiye bağlantısına yaklaşık 5 dakika ve yeni yapılan 3.Köprü bağlantı yoluna mesafede bulunuyor. 


Dekon Silva Konutları'nda teslimler hemen yapılıyor. Yüzde 70'i yeşil alan olarak planlanan projenin...