29 / 03 / 2024

Demand Gayrimenkul dava

Demand Gayrimenkul dava

Ünlü futbolcu Caner Erkin, Demand Gayrimenkul’un sahibi iş adamı Atalay Demirbaş'ın kendini dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Savcılık, Erkin’den mağduriyetini kanıtlaması gerektiğini isteyerek, dosyayı kapattı.

Dikkat kira sözleşmesine bu maddeleri ekleyin! Dava açmadan önce de kira kontratında bunlara bakın!

Kira artışlarına getirilen yüzde 25 sınırlaması nedeniyle ev sahibi ve kiracılar arasındaki dava sayısı artıyor, mahkemeler uzadıkça uzuyor. Gayrimenkul Hukuku uzmanı Avukat M. Güray Küçük X sosyal medya hesabından dava açmadan önce kira sözleşmelerinde bakılması gereken detayları paylaştı.

Ortaklığın giderilmesi dava dilekçesi 2021!

Hisseli gayrimenkul üzerinde bulunan ortaklığı bozmak için izale-i şuyu davası açılıyor. Bu dava için bir dilekçe ile mahkemeye başvuruluyor. Peki ortaklığın giderilmesi dava dilekçesi 2021 nasıl hazırlanıyor? İşte tüm merak edilenler...

İzale-i şuyu dava dilekçesi 2021!

Hisseli gayrimenkul üzerinde bulunan ortaklığı bozmak için izale-i şuyu davası açılabiliyor. Bu dava için bir dilekçe ile mahkemeye başvuruda bulunabiliyor. Peki dava dilekçesi nasıl hazırlanıyor? İşte izale-i şuyu dava dilekçesi 2021...

Serdar Bilgili, ortaklarını dava etti!

Ünlü iş insanı Serdar Bilgili, ABD’de peş peşe yaptığı gayrimenkul alımları ile adından dünya çapında söz ettiriyor. Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo'yu usulsüz harcamaları nedeniyle dava etti.

Koronavirüs sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Demand Grup Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Demirbaş,  gayrimenkul sektörünün koronavirüs salgınının ardından büyük değişim yaşayacağını anlattı. 

Caner Erkin'den Demand Gayrimenkul’e dava!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, Demand Gayrimenkul’un sahibi iş adamı Atalay Demirbaş'ın kendini dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Savcılık, Erkin’den mağduriyetini kanıtlaması gerektiğini isteyerek, dosyayı kapattı.

İhlas Gayrimenkul'ün davası reddedildi!

İhlas Gayrimenkul, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında alınan 5, 6 ve 7 nolu kararların iptali için dava açtı. Bugün gerçekleşen duruşmada davanın reddine karar verildi.

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesinde açılan dava hakkında açıklama yaptı. Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 

İhlas Gayrimenkul'ün Enerjisa davası nasıl sonuçlandı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda lehe sonuçlanan dava hakkında açıklama yaptı.

Andapark Balat 2 sitesinde dava sürüyor!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bursa Nilüfer Andapark Balat 2 sitesindeki dava hakkında açıklama yayınladı. 

İhlas Gayrimenkul, Enerjisa davasında anlaşma yoluna gitti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Satış A.Ş. dava antlaşması hakkında açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara projesi dava dosyası kapandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara-Ankara projesi tüketici davasını kazandı. Dava dosyası tamamıyla kapandı...

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava ne durumda?

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket tarafından İzmir Valiliği Aleyhine İzmir 4. idare mahkemesinde açılan dava hakkında açıklama yaptı.

Demand Gayrimenkul dava Haberi

Demand Gayrimenkul dava

Ünlü futbolcu Caner Erkin, Demand Gayrimenkul'den bir gayrimenkul satın almak istedi. Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, şirketle anlaşmalarda bulunan Erkin, 350 bin Euro'luk bir adet teminat bonosu ile 119 bin 350 bin liralık şahsi bonosunu şirket yetkililerine devretti. Teminat evrakına göre Erkin, yükümlülüğüne karşılık olarak verildi. Erkin, üzerine kayıtlı 34 A.. plakalı aracın devrini üçüncü bir şahsa tahsis etti ve şirkete verdiği 350 bin Euroluk teminat senedini boşa çıkardı. Senedin boşa çıkmasıyla Erkin bu kez de 119 bin 350 liralık bonoyu 100 bin ve 20 bin lira olarak iki defada ödedi ve bu senetten kurtuldu.

ŞİRKET İCRA TAKİP BAŞLATTI

İddialara göre Demand Gayrimenkul Erkin tarafından verilen senetlerin bedelsiz olduğunu bildiği halde, geçen ay icra takibi başlattı. İcra takibi sonrasında savcılığa başvuruda...