19 / 04 / 2024

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi adres 

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi adres 

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Demirdöven tarafından kuruldu.

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

İlk kez atanmak üzere memur alımı başladı! O belediye tek tek açıkladı! 10 memur, 12 zabıta memuru alacak! 

İstanbul'un en büyük ilçelerinden biri olan Kadıköy Belediyesi ilk kez atanmak üzere memur alımı yapacağını açıkladı. Tek tek  açıkladığı ilanda 10 memur ve 12 zabıta memuru alımı yapacağı yer alıyor. İşte detaylar...

Devlet Hastanesinde çalışmak isteyenler bakın hangi kadrolarda alım yapılacak!

İş arayanların gözü şehir hastanelerinde! İlkokul mezunu olanlar KPSS şartı olmadan başvuru yapabilecek. 30 farklı branşta personel alımı yapılacak ve şehir hastanelerinde yeni görevler verilecek. 

Türkiye'de son 10 yılda yabancılara konut satışı 357 bini geçti! 

Son 10 senede yabancıların Türkiye'de satın aldığı konut sayısı 357 bini geçti. 2012 yılında yabancıların taşınmaz alımının önündeki sınırların kaldırılması ve ardından vatandaşlık verilmesi uygulamasıyla satışlar katlandı. İşte ayrıntılar...

KPSS 60 puanla zabıta memuru alımları başlıyor! O belediye tam 15 zabıta memuru alacak! İşte başvuru şartları!

Milyonlarca kişi güncel memur alımı ilanlarını takip ediyor. Süleymanpaşa Belediyesi KPSS 60 puan ile, 15 zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru şartları.

ASELSAN’dan KPSS şartsız personel alımı! Tecrübeli/tecrübesiz çok sayıda personel alınacak!

ASELSAN bünyesinde istihdam etmek üzere altı branşta personel alımı yapacağını duyurdu. Askeri Elektronik Sanayi (ASELSAN) bünyesinde istihdam edilmek isteyenler için kapı aralandı. Aralarında yazılım, ısıl tasarım, proje mühendisi gibi branşların da bulunduğu iş ilanında KPSS şartı aranmıyor.

 Önemli… Tasarruf edeyim diye koca evden olmayın! Tapunuzu bile kaybedebilirsiniz!

Konut, dükkan gibi taşınmaz alım satımında daha az masraf ödemek isteyenler, ileride büyük sorunlarla karşılaşabiliyor. Tapu Müdürlüğünde bunları sakın yapmayın.

O belediye çok sayıda memur alımı yapacak! Lise, ön lisans ve lisans mezunları başvurabilecek!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından beklenilen memur alımı yapılacağı duyuruldu. En az lise mezunu olan toplam 25 memur ve zabıta memur alımı yapılacak. İşte detaylar...

O belediye zabıta alım ilanı açtı! Resmen açıklandı! Başvurular bitmeden yetişin!

Konya Büyükşehir Belediyesi, zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Ön lisans mezunu 19 zabıta memuru alımı için müjde verildi. Peki, Zabıta Memuru alımında aranan şartlar nelerdir?

Kamuya personel alımı için son fırsat! Dolgun maaşı var

Kamu personel alımları sürüyor. Kamuya ehliyetli memur alınacak. En az lise mezunu adayların başvurabileceği zabıta memur alımı için adayların taşıması gereken şartlar ve ilan detaylar belli oldu. İşte tüm ayrıntılar...

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ne zaman? 27 branşta MEB memur alımı!

MEB 27 branşta memur alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Peki Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte detaylar!

30 yıllık tapu bozulur mu?

Tapu, taşınmaz alım ve satışlarında kullanılan bir belgedir. Peki yıllar önce alınmış tapu üzerinde değişiklik yapılabilir mi? İşte detaylar!

Hazine’ye ait 14 ilde 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 14 ilde mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait olan 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı. Bunun dışında Ankara'nın Polatlı, Ağrı'nın Eleşkirt ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçelerindeki taşınmazlara ilişkin de imar planı değişikliği onaylandı.

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi adres  Haberi

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi adres 

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Demirdöven tarafından kuruldu.

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
A- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Şirket konusu ile ilgili, bunlar üzerinde ipotek ve her türlü kanuni haklar tesis ettirmek,cins tahsisi yapmak, iş ve ortaklık münasebetlerinde bulunduğu şahıs ve şirketlerin doğmuş ve doğacak borçlarını temin etmek üzere kendi gayrimenkulleri üzerinde ipotek tesis etmek, ayrıca irtifak, intifa, sükna hakları ile medeni kanun hükümleri gereğince ayni ve gayri maddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tassarrufi işlemlerde bulunmak,keza menkul malları ve gayrimenkulleri üzerinde rehin, işletme rehni tesis etmek, şirketin her türlü hukuki tasarruflarından mütevellit hak ve alacaklarının tahsili ve temini...