18 / 04 / 2024

Demet Akalın acakent ev

Demet Akalın acakent ev

Acarkent’teki villası tadilatta olduğu için ev bakan Demet Akalın, beğendiği evin değeri 2,5 milyon euro olunca eşi Okan Kurt’un almadığını itiraf etti.

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe'de  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kütfi Akalın tarafından kuruldu.

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Fethi Akalın tarafından kuruldu.

Chalet Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chalet Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Akalın tarafından kuruldu.

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Songül Akalın tarafından kuruldu.

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berkant Akalın tarafından kuruldu.

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

Oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in babası işten çıkarıldı. Demet Akalın, duruma tepkisiz kalmadı ve aileye kira desteğinde bulunacağını belirtti.

Kanopi Mimarlık Tasarım Ve Planlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanopi Mimarlık Tasarım Ve Planlama Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Ekin Su Akalın, Simin Pakakar tarafından kuruldu.

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Akalın, Fevzi Akalın ve Sadullah Akalın ortaklığında kuruldu.

Akal Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kadir Akal ve Oğuzhan Akal ortaklığında kuruldu.

Demet Özdemir yeni evinden ilk fotoğrafını paylaştı!

Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye ev satın alan oyuncu Demet Özdemir, sosyal medyadan yeni evinin yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. 

Demet Akalın acakent ev Haberi

Demet Akalın acakent ev

Demet Akalın’ın ev krizi bitmiyor! Akalın, geçen sene Hadımköy’de oturduğu sitesinde gürültü var diyerek Acarkent’teki başka bir villaya taşınmıştı. Ev konusunda bir türlü huzuru bulamayan Akalın, bu kez tadilat işleri nedeniyle sıkıntılı günlerden geçiyordu. 


Parasız kalacağım 

Villasını tadilata soktuğu için bugünlerde yeni ev bakan şarkıcı, önceki gün bir AVM’de görüntülendi. Beğendiği bir ev olduğunu söyleyen Akalın, eşi Okan Kurt’un vetosuyla karşılaştı. Bodrum’da bulunan yazlığını bakıma aldığını ifade eden şarkıcı, "İstediğim ev 2,5 milyon euro, alamıyorum. Eşim aldırmıyor. Param varsa alırım. Ama ona çanta buna mücevher derken parasız kalacağım yani” diyerek sitem de...