25 / 04 / 2024

Demi Lovato los angeles evi

Demi Lovato los angeles evi

ABD’li pop şarkıcısı Demi Lovato, Los Angeles’taki malikanesini satışa çıkardı. Tedavi masrafları için evini satan Lovato'nun 9.45 milyon dolar istediği açıklandı.

Demi Lovato Los Angeles’taki evini 9.45 milyon dolara satıyor!

ABD'li şarkıcı Demi Lovato, Los Angeles'taki lüks malikanesini satışa çıkardı. Şarkıcının evi için 9.45 milyon dolar istediği öğrenildi.

Demi Lovato Los Angeles’taki evini satıyor!

ABD’li pop şarkıcısı Demi Lovato, Los Angeles’taki malikanesini satışa çıkardı. Tedavi masrafları için evini satan Lovato'nun 9.45 milyon dolar istediği açıklandı.

Ahmet Arslan Ödemiş yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan incelemelerde bulunmak üzere iki günlüğüne İzmir’e geldi. Bakan Arslan’a program dahilinde eşlik eden Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, ilçedeki demiryolu hattıyla ilgili görüşmelerde bulundu.

İzmir Ödemiş'e kültür merkezi geliyor!

Ödemiş’in kültürel ve sosyal gelişimi konusunda girişimlerini sürdüren Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ile Ödemiş’teki yatırımları değerlendirdi.

Mehmet Özhaseki'den Ödemiş projelerine destek!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile projeleri değerlendirdi.

FETÖ Ödemiş'i ekonomik potansiyel merkezi mi seçti?

İzmir'in Ödemiş ilçesinde FETÖ/PDY'ye düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen belgelerden, terör örgütünün, finansal potansiyeli nedeniyle merkez seçtiği ilçede yıllık 20 milyon liraya yakın gelir sağladığı belirlendi.

İzmir Ödemiş'in çehresi yeni projelerle değişiyor!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, düzenlediği basın toplantısıyla yeni projeler hakkında bilgi vererek, çalışmaları değerlendirdi. Toplantıya, meclis üyeleriyle ilçedeki yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Ödemiş Kültürpark'a yeni dinlenme alanı!

Ödemiş Belediyesi, günün stresinden uzaklaşmak isteyenlere yeni bir dinlenme alanıyla hizmet verecek. Yeşiller içinde, göl manzaralı dinlenme alanı çok yakında 125. Yıl Kültürpark içinde hizmet verecek.

İzmir Ödemiş’in vizyon projeleri hayata geçiyor!

Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için hazırladığı yeni projeleri hayata geçirecek. Yeni Projeler arasında Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeler yer almakta.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

Los Angeles’taki Playboy Malikanesi 100 milyon dolara satıldı!

Los Angeles’taki Playboy Malikanesi, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker tarafından, 100 milyon dolarlık rekor fiyata kapı komşusu Daren Metropoulos’e satıldı.

Tom Hanks, Los Angeles'taki 2 malikanesini satıyor!

Başarılı oyuncu Tom Hanks, Los Angeles'ta sahibi olduğu birbirine komşu 3 malikânenin 2'sini satışa çıkardı.

Ödemiş Gölcük Rekreasyon Alanı'nın ilk etabı tamamlanıyor!

Bölge turizmi açısından önemli bir değer olan Gölcük’teki rekreasyon çalışmalarının birinci etabı önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Gölcük yeni görünümüyle Ödemişlilerin cazibe merkezi olacak.

Demi Lovato los angeles evi Haberi

Demi Lovato los angeles evi

Aşırı doz uyuşturucu kullandığı için hastanelik olan ve halan rehabilitasyon merkezinde tedavi gören Demi Lovato, evini satışa çıkardı. 

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, ABD’li pop şarkıcı evi için 9.45 milyon dolar (yaklaşık 62 milyon TL) istedi.

Dev malikanenin, iki salon, dört yatak odası, altı banyo, geniş bir bahçe ve havuz bulunuyor.

Şarkıcının evini satması üzerine “Tedavi masrafları fazla geldi” yorumları yapıldı.