18 / 04 / 2024

Demir Grup projeleri

Demir Grup projeleri

Demir Grup gayrimenkul ve enerjiye 2,5 milyar TL’lik yatırım planlıyor. Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “2018 ve 2019 Demir Grup için yatırım yılı olacak” dedi.

Demir Grup güneşten beslenen daireler yapacak!

Gayrimenkul projeleriyle tanınan Demir Grup, 22 milyon dolara yerli panel üretecek. Demir Grup yerli panel üretimine 1 Nisan'da başlayacak.

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Taşdemir tarafından kuruldu.

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Demir tarafından kuruldu.

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketiİsdem Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu.

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Daşdemir tarafından kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Dmrs Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Dmrs Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Demir tarafından kuruldu.

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Aatd Grup Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aatd Grup Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile A.Ashraf Fathy Aboulkhaıt, A.Fathy A. Abulkhaır ve Yılmaz TAmer Demir ortaklığında kuruldu.

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Demir Grup projeleri Haberi

Demir Grup projeleri

İnşaat projelerine 2018 ve 2019 yılında da devam edecek olan Demir Grup, bu yıl Türkiye ve yurt dışında toplam 2.5 milyar TL yatırım planladı. Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “2018 ve 2019 yılını Demir Grup için yatırım yılı ilan ettik. Gayrimenkul ve enerjide atağa kalkıyoruz” dedi. 

Hamit Demir: Satışlarımıza Demir Country yön veriyor

Hamit Demir projeleri hakkında blgi verdi. Demir, "Beylikdüzü’nün kalbi Yakuplu bölgesinde yükselen Demir Country projemiz, bu dönemde kazançlı yatırım ve üst düzey yaşam konforunu aynı anda sunan zengin donanımıyla satışlarımıza yön veriyor. 1160 daire ve 112 ticari üniteden oluşan Demir Country projesi mimarisi ve sosyal yaşam alanlarıyla Beylikdüzü’nün çekim merkezi olacak. 400 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçirdiğimiz Demir Country projemizin satış sonrası toplam hedeflenen gelir...