25 / 04 / 2024

Demir Grup Yapı İnşaat

Demir Grup Yapı İnşaat

Demir Grup Yapı İnşaat, Büyükçekmece'de 584 konutluk proje inşa etmeye hazırlanıyor. Ticari birimlerin de yer alacağı proje Aralık 2022'de tamamlanacak..

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Beyoğlu 34 Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu 34 Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savaş Tan ve Zeynep Özer ortaklığında kuruldu.

İlhanlar Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İlhanlar Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ozan İlhan tarafından kuruldu.

Ömsa Grup Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömsa Grup Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şişik tarafından kuruldu.

Maf Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aydın tarafından kuruldu.

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Derya Eser tarafından kuruldu.

Demir A Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir A Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Demir tarafından kuruldu.

Egekor Grup Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egekor Grup Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Recep Korkmaz tarafından kuruldu.

Sav Grup Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sav Grup Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Kaya ve Oğuzhan Kaya ortaklığında kuruldu.

Kaçkarlar Grup Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkarlar Grup Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaçkarlar Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret tarafından kuruldu.

Drn Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drn Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf İşler tarafından kuruldu. 

Demir Grup Yapı İnşaat Haberi

Demir Grup Yapı İnşaat

Demir Grup Yapı İnşaat San. ve Tic. A.Ş., İstanbul Büyükçekmece'de 584 adet konutluk proje inşa edecek. Konutların yanı sıra 56 dükkana da yer verilen projede 51 bin 967,87 metrekarelik arazi üzerinde yayılıyor.


Çakmaklı Mahallesi'nde yer alan proje, A, B ve C Blok olmak üzere toplam 3 adet bloktan meydana geliyor. A blok Z+30 NK, B blok Z+1 NK ve C1-C2 blok ise Z+15 NK şeklinde tasarlandı.


Toplam 4 bin 900 metrekare bina oturumuna sahip projenin toplam inşaatı alanı ise 115 bin metrekare olarak belirlendi.  Projedeki daireler 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 4,5+1 şekline dizayn edildi.


163 milyon 875 bin TL yatırım bedeline sahip projede 8 bin metrekarelik kısım yeşil alana ayrıldı.


Projede fitness salonu, yüzme havuzu gibi ortak kullanım alanlarının dayer alacağı projede...