25 / 04 / 2024

demir inşaat dükkan fiyatları

demir inşaat dükkan fiyatları

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance projesinde 47 metrekareden, 730 metrekareye kadar dükkan tipleri bulunuyor. Proje 776 daire, 60 ticari dükkandan meydana geliyor.

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına 500 lira zam geldi! Demir, inşaat sektörünü yıktı geçti!

İnşaat demiri fiyatlarına gelen zamlar gündemden düşmezken, bugün gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Hemen hemen her gün yenilenen demir fiyatları gittikçe yükselişe geçti ve bugün gelen zamlarla birlikte inşaat sektörünü yıktı geçti...

Bergama Millet Bahçesi için 86 dükkan yıkılacak!

İzmir'de hayata geçirilecek Bergama Millet Bahçesi projesi kapsamında 86 dükkan için yıkım kararı alındı. Karara tepki gösteren esnaf Belediye Meclisi’nin önünde protesto gerçekleştirdi. 

Batman'da demir inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin inşaatı için kurulan demir iskelenin çökmesi sonucunda 1 işçi hayatını kaybetti. 

Dereli'de selden etkilenen esnaf için 120 dükkan inşa ediliyor!

Giresun'daki selden etkilenen Dereli'de yıkım kararı alınan binalardaki esnafın geçici olarak taşınacağı 120 dükkanın inşaatı başladı...

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün  Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Başoğlu tarafından kuruldu.

Arvin Demir İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arvin Demir İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Amir Baghejari tarafından kuruldu.

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Demir İnşaat'ta 0.98 faiz oranı devam ediyor!

Demir İnşaat,Ulusal Kampanya’ya verdiği desteği, başlattığı “Evde fırsat dönemi” ile sürdürüyor. Şirket, yatırımcıları yüzde 20 indirim yüzde 0.98 faiz oranıyla ev sahibi yapmaya devam edecek. 

demir inşaat dükkan fiyatları Haberi

demir inşaat dükkan fiyatları

47 metrekareden, 730 metrekareye kadar dükkan seçenekleri bulunan Demir Romance projesinde dans eğitim merkezi, dinlenme ve güneşlenme terasları, bisiklet parkuru, yürüyüş yolu, açık yüzme havuzu, tenis kortu, kreş, diyetisyen hizmeti, Türk hamamı, bilardo salonları gibi imkanlar yer alıyor.


Demir Romance projesi okullara, E-5'e ve AVM'lere yürüyerek 5 dakika, havalimanına ise 15 dakika yakın konumda yer alıyor. Proje Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 


776 daire, 60 ticari dükkandan meydana gelen Demir Romance projesinde yer alan dükkanların fiyatları belli oldu. Proje Demir İnşaat tarafından hayata geçiyor.


Demir Romance dükkan fiyatları!

Demir Romance dükkan fiyatları şöyle:


47 metrekare dükkanlar 766 bin 853 TL'den,

66 metrekare dükkanlar 925 bin 683 TL'den,

68 metrekare dükkanlar 903 bin 396 TL'den,

184 metrekare dükkanlar 2 milyon 310 bin 895 TL'den, 

208 metrekare dükkanlar 2 milyon 384 bin...