25 / 04 / 2024

Demir İnşaat yurtdışına mı açılacak

Demir İnşaat yurtdışına mı açılacak

İnşaat sektöründe geliştirdiği Ayışığı Vadi Evleri, Demir Romance, Demir La Vida gibi projeleriyle tanınan Demir İnşaat, birçok firmanın yatırımlarını ötelediği 2015 yılında rotasını yurt dışına çevirdi.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Demir İnşaat 2023'e kadar 15 yeni proje yapacak!

Demir İnşaat hem enerji hem de inşaat sektöründe yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Demir, 2023 yılına kadar en az 15 yeni proje yapacak. 

Akfen İnşaat yurtdışına açılıyor!

Akfen İnşaat, konut sektöründeki yatırımlarını yurtdışına taşıyor. Firma, Brexit sonrası Avrupa'nın finans merkezi olacak ABD ve Frankfurt'ta konut projesi yapacak..

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Demir İnşaat Albatros Parkı'na rezidans ve otel yapacak!

Demir İnşaat, Büyükçekmece’de yer alan Albatros Parkı'na Suudi Arabistan, Katar ve Yemenli (SQY Investment Group) ortaklarıyla birlikte rezidans ve turizm projesi inşa edecek. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konuyla ilgili konuştu...

Demir İnşaat 2 bin konut inşa edecek!

Türkiye’den ev alan yabancıya vatandaşlık verilmesinin yolu açıldı, satışlara KDV muafiyeti geldi. Kamudan gelen destekle harekete geçen Demir İnşaat yabancılara Türkiye’den ev satmak için yurtdışı atağı başlattı.

Demir İnşaat 3 projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Demir İnşaat, Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor.

Demir İnşaat'tan 20 yıl vadeli konut kampanyasına destek!

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Onursal Başkanı ve Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, KONUTDER, Emlak Konut GYO ve GYODER 20 yıl vadeli kampanyayı değerlendirdi.

Demir İnşaat Ukrayna ve Almanya'da proje yapacak!

Demir İnşaat, Türkiye'deki inşaat çalışmalarnı yurtdışına da taşıdı. Demir İnşaat Ukrayna ve Almanya'da proje geliştirmek üzere yeni arsalar da aldı.

Demir İnşaat konutta yurtdışı atağına geçti!

Ukrayna’da iki yeni konut projesine başlamaya hazırlanan Demir İnşaat, Almanya’ya da yatırım yapacak. Şirket, yurtiçinde de İzmir, Yalova, Seyrantepe ve Göktürk’te 4 yeni şantiye açıyor

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Demir İnşaat, Bayim Olur Musun Fuarı'na katılıyor!

Demir İnşaat, 13-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda 3 projesiyle yerini alıyor.

Demir İnşaat yurtdışına mı açılacak Haberi

Demir İnşaat yurtdışına mı açılacak

Ukrayna’da da proje geliştirmek üzere planlama çalışmalarına başlayan şirket, Türkiye’deki tecrübelerini de yurtdışına taşıyacak. 


Demir İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, İstanbul odaklı projeleri ile yurt dışı yatırım planlarını Mehmet Canıtatlı'ya anlattı.


Demir Romance teslim devam ediyor



‘’Müşterilerimizin bize duyduğu güvene layık olarak projemizi söz verdiğimiz tarihten önce tamamlayıp teslim ediyoruz’’ mesajı veren Hamit Demir, Beylikdüzü’nde yükselen projemiz Demir Romance, bölgeyi akıllı ev teknolojileri ile tanıştırarak çevresine de prestij sağladı. Biz de Demir İnşaat olarak tüm projelerimizi erken teslim etme stratejimiz çerçevesinde müşterilerimize sürpriz yaparak Temmuz ayında erken teslim yaptık. 22 bin metrekare yeşil alanda doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam sunduğumuz Demir Romance’ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa bulunuyor. Teslimler şu an içinde...