25 / 04 / 2024

Demir İnşaat yurtdışına açılıyor!

Demir İnşaat yurtdışına açılıyor!

İnşaat sektöründe geliştirdiği Ayışığı Vadi Evleri, Demir Romance, Demir La Vida gibi projeleriyle tanınan Demir İnşaat, birçok firmanın yatırımlarını ötelediği 2015 yılında rotasını yurt dışına çevirdi.



Ukrayna’da da proje geliştirmek üzere planlama çalışmalarına başlayan şirket, Türkiye’deki tecrübelerini de yurtdışına taşıyacak. 


Demir İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, İstanbul odaklı projeleri ile yurt dışı yatırım planlarını Mehmet Canıtatlı'ya anlattı.


Demir Romance teslim devam ediyor


 


‘’Müşterilerimizin bize duyduğu güvene layık olarak projemizi söz verdiğimiz tarihten önce tamamlayıp teslim ediyoruz’’ mesajı veren Hamit Demir, Beylikdüzü’nde yükselen projemiz Demir Romance, bölgeyi akıllı ev teknolojileri ile tanıştırarak çevresine de prestij sağladı. Biz de Demir İnşaat olarak tüm projelerimizi erken teslim etme stratejimiz çerçevesinde müşterilerimize sürpriz yaparak Temmuz ayında erken teslim yaptık. 22 bin metrekare yeşil alanda doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam sunduğumuz Demir Romance’ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa bulunuyor. Teslimler şu an içinde bulunduğumuz dönemde de devam ediyor’’ dedi.




3 yerde şantiye var


 


Şu anda devam eden projelerinin yanı sıra geliştirme aşamasında olan projelerinin de bulunduğunu dile getiren Demir, ’’Demir La Vida, Ayışığı Butik ve Ukrayna projelerimiz devam ediyor. Kaba inşaatını tamamladığımız Demir La Vida projemizin büyük bir bölümünün satışını tamamladık. Beylikdüzü Bölgesi’nde öne çıkan Ayışığı konseptinin üçüncü halkası Ayışığı Butik, projemiz de toplam 14 bin metrekare inşaat alanında yükselen 121 rezidans konut ve 11 adet ticari alandan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere dört farklı konut seçeneği bulunan projemizi 2016 yılının Ağustos ayında teslim etmeyi planlıyoruz.


Bu projelerin dışında bir de Ukrayna’da projemiz bulunuyor. Ukrayna’ya birkaç yıl önce bir yatırım yapmıştık ancak bölgede yaşanan istikrarsızlık nedeniyle yatırımımızı askıya almıştık. Bölgenin istikrara kavuşması ile birlikte bahsi geçen yatırımımızı yeniden devreye aldık’’ diye konuştu. 


3 adrese daha Demir imzası 


Beylikdüzü’nde Yakuplu Bölgesi’nde 800 konutluk bir proje yapmak üzere çalışmalara başladıklarını söyleyen Hamit Demir, ’’2016 yılında hayata geçirilmesini planladığımız bu projemize arsa bedeli de dahil olmak üzere 500 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyoruz. Her projemizde olduğu gibi buradaki projemizde de bölgesine ses getirecek, fark yaratacak bir çalışma olacak. Ayrıca  İzmir  ve Yalova şehirlerinde de önümüzdeki dönemde projelerimiz olacak ve şehrin mimarisine değer katan, sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş gerçek anlamda markalı konut projelerini bu şehirlerde hayata geçireceğiz’’ dedi. 


Turizmde de olacak 


İnşaat sektöründeki tecrübelerini otelcilik sektörüne de taşımayı hedefleyen Demir İnşaat, bu çerçevede de prestijli Demir La Vida projesi kapsamında 5 yıldızlı Demir La Vida Otel’i inşa etmeye hazırlanıyor. Hamit Demir, otel için 200 milyon liralık yatırım yapmayı ve 2016 yılının sonunda teslim etmeyi hedefliyor.


Kentsel dönüşüm konusunda da çalışmalar yürüten Demir, buçerçevede de Levent, Seyrantepe, Göktürk bölgelerinde ön çalışmalar yapıyor. 


Lüksü göl manzarasıyla buluşturdu



5 Blokta 379 konut ve 30 ticari üniteden oluşan Demir La Vida’da lüksü göl manzarasıyla buluşturan Demir İnşaat, vatandaşları 375 bin liradan başlayan fiyatlarla konut sahibi yapıyor. 550 adedi kapalı olmak üzere toplam 730 araçlık otopark alanına sahip projede, büyüklükleri 61 ile 500 metrekare arasında değişen 1+1 daire tipinden 4,5 +1’e kadar akıllı ev sistemiyle donatılan daire seçenekleri bulunuyor.


Yeni Akit




Geri Dön