18 / 04 / 2024

Demir İnşaat Yönetim Kurulu

Demir İnşaat Yönetim Kurulu

Demir İnşaat’ın Hadımköy’de hayata geçirdiği Demir La Vida projesi yoğun ilgi görüyor. Projeden ev almak isteyenler, villalarını satıp La Vida’lı olmayı tercih ediyor

TÜİK verilerine göre konut satışlarında 13,5 artış yaşandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Türkiye genelinde temmuz ayında 96 bin 589 konut satıldığını ve konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 13,5 artış yaşandı.

Demir İnşaat yurtdışına açılıyor!

İnşaat sektöründe geliştirdiği Ayışığı Vadi Evleri, Demir Romance, Demir La Vida gibi projeleriyle tanınan Demir İnşaat, birçok firmanın yatırımlarını ötelediği 2015 yılında rotasını yurt dışına çevirdi.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçti!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde ("Tebliğ") yer alan hükümler çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Süleyman Çetinsaya yeni yönetim sistemini değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yönetim sistemi değerlendirdi. Çetinsaya, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u tebrik etti.

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Haberi

Demir İnşaat Yönetim Kurulu

Demir İnşaat, Büyükçekmece'nin deniz ve göl manzarasına karşı konumlandırdığı Demir La Vida projesiyle yatırımcılardan tam not aldı. Demir La Vida, sağladığı olanakları ile bölgedeki villa sahiplerinin villalarını satıp ev aldıkları proje olarak bölgede öne çıktı. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Büyükçekmece'de eşsiz konumu ile dikkat çeken Demir La Vida'dan ev almak isteyen birçok insanın villarından vazgeçip La Vidalı olmayı tercih ettiğini söyledi. İnsanların deniz manzarasının yanı sıra 1+1 daire tipinden geniş 5,5+1'e kadar farklı ihtiyaçlara yanıt veren evleri ile öne çıkan projenin insanlarda projede yaşama isteği doğurduğuna dikkat çeken Hamit Demir, "Projemizin satış ofisini gezip görenler projemizden etkilenip yaşamak üzere hemen daire almayı tercih ediyorlar. Demir İnşaat müşterilerinin ilgisi de bizi daha iyi projeler üretmek üzere motive...