19 / 04 / 2024

demir romance dükkanları ödeme planı

demir romance dükkanları ödeme planı

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance projesinde 47 metrekareden, 730 metrekareye kadar dükkan tipleri bulunuyor. Proje 776 daire, 60 ticari dükkandan meydana geliyor.

Demir Romance'ta ödemeler 3 ay sonra başlıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance'ta, sınırlı sayıdaki son daireler için yeni bir kampanya düzenlendi. "Evinizi Şimdi Alıp Hemen Evinize Taşının, Ödemeye Üç Ay Sonra Başlayın" kampanyası Mayıs 2016'ya kadar geçerli olacak.

Demir Romance erken teslimi kutladı!

Demir İnşaat, "Demir Romance" projesini erken teslim etme başarısını düzenlenen özel bir gece ile kutladı. Demir İnşaat'ın açıklamasına göre, temmuzda yapılan erken teslim dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe 2 bin kişi katıldı.

Demir Romance'ın erken teslimi kutlandı!

Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak erken teslim geleneğine Demir Romance projesinde de devam ettiklerini ve projeyi zamanından önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti

Demir Romance yaşam coşkulu bir etkinlikle yeni döneme başladı!

Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance'de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı ve 2000 kişilik Demir Romance sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Demir Romance Çarşı'da dükkanlar satışa sunuldu!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki Demir Romance projesinde yaşam ağustos ayında başlayacak. Projede bulunan Romance Çarşı'daki dükkânlar satışa çıktı.

Demir Romance'ta metrekaresi 6 bin liraya dükkân!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki Demir Romance projesinde yaşam ağustos ayında başlayacak. Projede bulunan Romance Çarşı'daki dükkânlar satışa çıktı. Ticari alanların metrekare fiyatı 6 bin liradan başlıyor.

Demir Romance Anneler Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Anneler Günü’ne özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Demir Romance projesinden 09- 10 Mayıs tarihlerinde ev alan müşterilerine İstanbul’un en özel mekanı Çırağan Sarayı’ında bir akşam yemeği armağan ediyor.

Beylikdüzü Demir Romance'ta 60 dükkan satışta!

Beylikdüzü'ndeki Demir Romance konut projesinde yaşam ağustos ayında başlıyor. Projede ticari alanlarını oluşturan Romance Çarşı'nın satışları da devam ediyor. Dükkanların metrekare satış fiyatı 6 bin liradan başlıyor.

Demir Romance'tan Sevgililer Günü kampanyası!

14 Şubat Sevgililer Günü’nde düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen çiftler, Demir Romance’dan alacakları ev karşılığında 4 günlük keyifli bir kış tatilinin tadını doyasıya yaşayacaklar.

Demir Romance dükkan fiyatları!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance projesinde 47 metrekareden, 730 metrekareye kadar dükkan tipleri bulunuyor. Proje 776 daire, 60 ticari dükkandan meydana geliyor.

Beylikdüzü Demir Romance villa fiyatları!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Evleri 776 daire, 28 villa, 58 dükkan ve 1 market ile hayata geçiyor. Projede yer alan villa fiyatları haberimizde bulunuyor.

Demir Romance teslim tarihi Kasım 2015!

Demir Romance Konutları 776 daire, 28 villa, 58 dükkan ve 1 market ile Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Projede yer alan dairelerin teslim tarihi 30 Kasım 2015 olarak belirlendi.

Demir Romance'ta yüzde 5 peşinatla! 31 Aralık son gün!

Yüzde 5 peşinatla ağustosta taşınma imkanı sunuyor Demir İnşaat, Ağustos 2015'te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance'ta yıl sonuna özel, "Yüzde 5 peşin, Ağustos'ta taşın" kampanyası düzenledi.

demir romance dükkanları ödeme planı Haberi

demir romance dükkanları ödeme planı

47 metrekareden, 730 metrekareye kadar dükkan seçenekleri bulunan Demir Romance projesinde dans eğitim merkezi, dinlenme ve güneşlenme terasları, bisiklet parkuru, yürüyüş yolu, açık yüzme havuzu, tenis kortu, kreş, diyetisyen hizmeti, Türk hamamı, bilardo salonları gibi imkanlar yer alıyor.


Demir Romance projesi okullara, E-5'e ve AVM'lere yürüyerek 5 dakika, havalimanına ise 15 dakika yakın konumda yer alıyor. Proje Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 


776 daire, 60 ticari dükkandan meydana gelen Demir Romance projesinde yer alan dükkanların fiyatları belli oldu. Proje Demir İnşaat tarafından hayata geçiyor.


Demir Romance dükkan fiyatları!

Demir Romance dükkan fiyatları şöyle:


47 metrekare dükkanlar 766 bin 853 TL'den,

66 metrekare dükkanlar 925 bin 683 TL'den,

68 metrekare dükkanlar 903 bin 396 TL'den,

184 metrekare dükkanlar 2 milyon 310 bin 895 TL'den, 

208 metrekare dükkanlar 2 milyon 384 bin...