23 / 04 / 2024

demir romance fiyatlar

demir romance fiyatlar

Demir İnşaat imzası ile yükselen Demir Romance Evleri'nde 776 adet konut bulunuyor. Satışları devam eden projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir Romance Evleri teslim tarihi!

Daire fiyatları 394 bin liradan başlangıç gösteren Demir Romance Demir Romance Rezidans 28 villa, 776 daire ve 60 ticari birimden oluşuyor. İşte Demir Romance Evleri teslim tarihi...

Demir Romance Konutları iletişim!

Demir Romance Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daire tiplerinden oluşuyor.

Demir Romance Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen Demir Romance konut projesi 60 tane ticari birimden meydana geliyor. Peki satışları devam eden Demir Romance Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat Demir Romance adres!

Daire teslimleri Nisan 2018'de yapılacak olan Demir Romance projesinde 1 oda 1 salon daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Demir İnşaat Demir Romance adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü Demir Romance telefon!

Beylikdüzü Demir Romance telefon numarasına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 776 adet konuttan meydana gelen Beylikdüzü Demir Romance projesinde daire fiyatları 285 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi!

Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 776 adet konuttan meydana gelen Demir Romance projesinde daire fiyatları 285 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Demir Romance kampanya!

Demir Romance projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede dairelerin fiyatları 285 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Demir Romance kampanya detayları...

Demir Romance projesinde son durum ne?

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Demir Romance projesinin şantiye görüntülerini Facebook ve Twitter sayfalarında paylaştı. İşte 29 Mayıs 2014 itibariyle Demir Romance inşaatının son halini gösteren şantiye fotoğrafları...

Beylikdüzü konut projeleri sahiplerini bekliyor!

Son dönemlerde yerleşim alanı olarak öne çıkan Beylikdüzü'nde yapımı devam eden yeni projeler özellikle ulaşım sorununun çözülmesiyle daha da cazip hale geliyor. Demir Romance M2 fiyatı: 2.800 TL'den başlıyor.

Demir Romance'da 10 bin lira peşinatla! 190 bin TL'ye 1+1!

Bayramın 2. ve 3. Günlerinde ziyaretçiler için kapılarını açık tutan Demir İnşaat, projelerinde düşük peşinatla ev sahibi olma hayali kuranlara yeni kampanyasıyla bayram ettirmeye hazırlanıyor...

Demir Romance fiyatları!

Demir Romance fiyatları 179 bin liradan başlangıç gösteriyor, projedeki konutların Mayıs 2015'te teslim edilmesi planlanıyor

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları!

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Demir Romance Beylikdüzü'nde yüzde 1,09 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları!

Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği Demir Romance Evleri 776 tane daireden meydana geliyor. Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

1+1'den 4+1' e kadar farklı daire seçeneğine sahip Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Peki Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

Demir Romance satılık daire fiyatları!

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Demir Romance satılık daire fiyatları ise haberimizin içinde yer alıyor.

Demir Romance Çarşı'da metrekare fiyatları 6 bin TL'den başlıyor!

Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance'da teslimler yaklaşırken, 60 adet ticari ünitenin satışları devam ediyor. Romance Çarşı'da metrekare fiyatları 6 bin liradan başlıyor.

Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat imzası ile yükselen Demir Romance Evleri'nde 776 adet konut bulunuyor. Satışları devam eden projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir Romance ticari alan fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilen Demir Romance ticari alanlarının satışları devam ediyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Peki Demir Romance ticari alan fiyatları ne kadar?

Demir Romance detaylı ödeme planı!

Demir Romance projesi 776 adet dairenin yanı sıra 28 adet villa ve 60 adet ticari birimden oluşuyor. Projede yer alan ticari alanların fiyatları konumlarına göre değişiyor. İşte Demir Romance detaylı ödeme planı...

Demir Romance dükkan fiyatları!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance projesinde 47 metrekareden, 730 metrekareye kadar dükkan tipleri bulunuyor. Proje 776 daire, 60 ticari dükkandan meydana geliyor.

Demir Romance ticari alan fiyatları!

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Romance projesinde 776 daire, 60 ticari alan bulunuyor. Projede yer alan ticari alanların satışları başladı.

Beylikdüzü Demir Romance villa fiyatları!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Evleri 776 daire, 28 villa, 58 dükkan ve 1 market ile hayata geçiyor. Projede yer alan villa fiyatları haberimizde bulunuyor.

Demir Romance güncel fiyatlar!

Demir Romance Konutları Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçen Demir Romance güncel fiyatları haberimizde yer alıyor...

Demir Romance Evleri teslim tarihi!

Daire fiyatları 394 bin liradan başlangıç gösteren Demir Romance Demir Romance Rezidans 28 villa, 776 daire ve 60 ticari birimden oluşuyor. İşte Demir Romance Evleri teslim tarihi...

demir romance fiyatlar Haberi

demir romance fiyatlar

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance Rezidans E-5'e, okullara ve AVM'lere yürüyerek 5 dakika, havalimanına ise 15 dakika yakınlıkta hayata geçiriliyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon olarak dizayn edilen Demir Romance projesinde konutların büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor. 


Beylikdüzü Demir Romance bisiklet parkuru, yürüyüş yolu, tenis kortu, açık yüzme havuzu, Türk hamamı ve bilardo salonları, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti, kreş, dinlenme ve güneşlenme terasları gibi sosyal alanlardan oluşuyor.


Yüzde 25 peşin ödemelerde kalan bedel için banka kredisi kullanılabilen Demir Romance 776 tane daire, 28 tane villa ve 60 tane ticari birimden meydana geliyor.


Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

1+1 daire fiyatları...