18 / 04 / 2024

Demir Romance kampanya

Demir Romance kampanya

Demir İnşaat, Demir Romance ile Demir La Vida projelerine özel sonbahar kampanyası başlattı.Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde yer alan Demir Romance ve Büyükçekmece'de bulunan Demir La Vida projelerinde sonbahara özel fırsatlar sunuyor.

Demir Romance'ta ödemeler baharda başlıyor!

Demir İnşaat’ın Temmuz ayında teslimlerini gerçekleştirdiği ve Ağustos ayında yaşamın başladığı Demir Romance projesinde, sınırlı sayıdaki son daireler için “Yeni Yılda Yeni Evinize Taşının, Baharda Ödemeye Başlayın” kampanyası başladı.

Demir Romance Anneler Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Anneler Günü’ne özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Demir Romance projesinden 09- 10 Mayıs tarihlerinde ev alan müşterilerine İstanbul’un en özel mekanı Çırağan Sarayı’ında bir akşam yemeği armağan ediyor.

Demir Romance'tan Sevgililer Günü kampanyası!

14 Şubat Sevgililer Günü’nde düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen çiftler, Demir Romance’dan alacakları ev karşılığında 4 günlük keyifli bir kış tatilinin tadını doyasıya yaşayacaklar.

Demir İnşaat Demir Romance fiyat listesi!

Daire teslimleri 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek olan Demir Romance Konutları'nda yüzde 5 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor. İşte Demir İnşaat Demir Romance fiyat listesi...

Beylikdüzü Demir Romance Rezidans iletişim!

Beylikdüzü Demir Romance Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen projede 5 bin 141 metrekarelik sosyal tesis alanı yer veriliyor.

Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Havalimanına 15 dakikalık mesafede inşa edilen Demir Romance Beylikdüzü konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Peki Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Demir Romance Avcılar!

Demir Romance Avcılar projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 2015 yılının Ağustos ayında teslim edilecke olan projede 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birim bulunuyor.

Demir Romance'ta şimdi al, teslimde öde!

Demir Romance'ta şimdi al, teslimde öde kampanyası devam ediyor. 37 bin metrekare alan üzerinde inşa edin projede daireler 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Demir Romance kampanya!

Demir Romance projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede dairelerin fiyatları 285 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Demir Romance kampanya detayları...

Demir Romance’ta yüzde 5 peşinatla! 270 bin lira!

Demir Romance’ta yüzde 5, yüzde 15, yüzde 20 peşinat avantajı sunan kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olmak mümkün. Projede saire fiyatları 270 bin liradan başlıyor.

Demir Romance projesinde taksitler 1 sene erteleniyor!

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde akıllı ev teknolojili Demir Romance projesinde taksit erteleme kampanyasına başladı. İnşaat çalışmalarının yüzde 60'ının bittiği Demir Romance'ta 37 dönüm arazi içinde 776 konut ve 60 ticari alan yer alıyor.

Demir Romance'tan şimdi ev sahibi ol, ödemeye seneye başla!

Gayrimenkul sektöründe 30 yıldır geliştirdiği prestijli projeleriyle emin adımlarla ilerleyen Demir İnşaat, Demir Romance projesine özel düzenlediği kampanyasıyla Ramazan ayında herkesi ev sahibi yapmaya hazırlanıyor...

Demir Romance'da yaz kampanyası! Yüzde 10 indirimle!

Yüzde 5 peşinat avantajı da devam eden projede 11 bin 800 TL peşinat, aylık 2 bin 500 TL’den başlayan taksitlerle konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

Demir Romance projesinde 16 Şubat'a kadar daire alana Boğaz'da konaklama!

" Aşk-ı İstanbul " temasıyla hayata geçirilen Demir Romance projesinden, 16 Şubat tarihine kadar daire satın alan herkese Boğaz'da akşam yemeği ve brunch hediye ediyor.

Demir Romance'ta ödemeler 3 ay sonra başlıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance'ta, sınırlı sayıdaki son daireler için yeni bir kampanya düzenlendi. "Evinizi Şimdi Alıp Hemen Evinize Taşının, Ödemeye Üç Ay Sonra Başlayın" kampanyası Mayıs 2016'ya kadar geçerli olacak.

Demir Romance'ta yüzde 5 peşinat veren Ağustos'ta taşınacak!

Demir İnşaat, Ağustos 2015'te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance'ta "Yüzde 5 peşin, Ağustosta taşın" kampanyasını 2 hafta uzattı. Kampanya bu ayın 2. haftasında sona erecek.

Demir Romance konutları Ağustos 2015'te teslim ediliyor!

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde satışları devam eden Demir Romance konut projesini, Ağustos 2015'te teslim edilecek. Projeye yönelik kampanya başlatan Demir İnşaat'ın akıllı ev teknolojisi dikkat çekiyor.

Demir Romance kampanya!

Demir Romance projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede dairelerin fiyatları 285 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Demir Romance kampanya detayları...

Demir Romance projesinde yüzde 5 peşinatla!

Demir Romance'tan daire sahibi olmak isteyenleri düşük peşinatla ev sahibi yapan Demir İnşaat, düzenlenen kampanya kapsamında yüzde 5, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinat imkanı sağlıyor.

Demir Romance’ta yüzde 5 peşinatla! 270 bin lira!

Demir Romance’ta yüzde 5, yüzde 15, yüzde 20 peşinat avantajı sunan kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olmak mümkün. Projede saire fiyatları 270 bin liradan başlıyor.

Demir Romance’tan düşük peşinatlı avantajlı kampanya!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde akıllı ev teknolojisiyle geliştirdiği Demir Romance’ta yüzde 5, yüzde 15, yüzde 20 peşinat avantajı sunan kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olmak mümkün.

Demir Romance Beylikdüzü'nde şimdi al seneye öde! Yüzde 8 indirimle!

Demir Romance Beylikdüzü projesinde yer alan daireler için şimdi al teslimde öde kampanyası sürüyor. Toplam 37 bin metrekarelik arsa alanına sahip proje kapsamında yüzde 8 oranında indirim yapılıyor.

Beylikdüzü Demir Romance'ta 271 bin TL'ye! Şimdi al seneye öde!

Beylikdüzü'de yükselen Demir Romance projesinde yer alan dairelerin fiyatları 271 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında şimdi al seneye öde kampanyası da devam ediyor.

Demir Romance, 11-14 Eylül'de CNR Emlak Fuarı’na yeni kampanyasıyla katılacak!

İnşaat sektöründe başarı dolu 30 yılı geride bırakan Demir İnşaat, 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı’nda Demir Romance ve Demir La Vida projeleri ile yer alacak.

Demir İnşaat CNR Emlak Fuarı'na Demir Romance ve La Vida ile katılıyor!

Demir İnşaat, 11-14 Eylül tarihleri arasında CNR Expo Center'da düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı'nda Demir Romance ve Demir La Vida projeleri ile yer alacağı stantta, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olmayı hedefliyor

Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor!

Daire, villa, ticari birim ve sosyal donatılardan oluşan Demir Romance projesinde fiyatlar 265 bin liradan başlarken satış oranı ise yüzde 60'a yaklaştı. Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor..

Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanya başladı!

Demir İnşaat'ın satışta olan iki projesi Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanyaya başladı.Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance'da taksitler 1 yıl ertelenirken, peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

Demir Romance kampanya Haberi

Demir Romance kampanya

Demir İnşaat, Demir Romance ile Demir La Vida projelerine özel sonbahar kampanyası başlattı.


Şirketten yapılan açıklamaya göre, Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde yer alan Demir Romance ve Büyükçekmece'de bulunan Demir La Vida projelerinde sonbahara özel fırsatlar sunuyor. 15 Kasım 2016'ya kadar sürecek kampanya kapsamında, Demir Romance ve Demir La Vida projelerinden ev almak isteyenlere yüzde 25 peşin, yüzde 0,20 faiz ve 60 ay vade imkanı tanınıyor. 


Yabancı müşteriler, yüzde 25 peşinat 12 ay vade, yüzde 30 peşinat 18 ay vade, yüzde 40 peşinat 24 ay vade ve yüzde 50 peşinat 36 ay vade ödeme seçenekleriyle kampanyadan yararlanabilecek.


Demir Romance projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunulurken, aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda...