29 / 03 / 2024

Demir Romance Konutları iletişim

Demir Romance Konutları iletişim

Demir Romance Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daire tiplerinden oluşuyor.

Demir Romance daire teslimleri Ağustos'ta!

Demir İnşaat'ın " Demir Romance " projesi kapsamında, konutların sahiplerine Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Demir Romance'ta teslim Ağustos'ta!

Demir İnşaat'ın "Demir Romance" projesinde, konutların sahiplerine ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor. Beylikdüzü'ndeki proje 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villa, 60 ticari birimden oluşuyor.

Demir Romance satılık villa!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Evleri Kasım 2015 tarihinde teslim edilecek. Projede yer alan satılık villa konutlar haberimizde bulunuyor.

Demir Romance'ta 1+1 daireler 279 bin 716 TL!

Demir Romance Konutları Beylikdüzü'nde E-5'e ve AVM'lere 5 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Demir Romance'ta 1+1 daireler 279 bin 716 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Demir Romance teslim tarihi Kasım 2015!

Demir Romance Konutları 776 daire, 28 villa, 58 dükkan ve 1 market ile Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Projede yer alan dairelerin teslim tarihi 30 Kasım 2015 olarak belirlendi.

Demir Romance güncel fiyatlar!

Demir Romance Konutları Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçen Demir Romance güncel fiyatları haberimizde yer alıyor...

Demir İnşaat Demir Romance ödemeleri!

Daire teslimleri 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek olan Demir Romance Konutları İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Demir İnşaat Demir Romance ödemeleri...

Demir Romance Konutları fiyat listesi!

Beylikdüzü Demir Romance 'ta yüzde 25 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. Projede 776 adet konut yer alıyor. İşte Demir Romance Konutları fiyat listesi...

Demir Romance Konutları iletişim!

Demir Romance Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daire tiplerinden oluşuyor.

Demir İnşaat Demir Romance fiyat listesi!

Daire teslimleri 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek olan Demir Romance Konutları'nda yüzde 5 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor. İşte Demir İnşaat Demir Romance fiyat listesi...

Demir Romance Konutları fiyatları!

Satış süreci devam eden Demir Romance konut projesinde 28 adet villa, 776 adet daire ve 60 adet ticari birim yer alıyor. Peki Demir Romance Konutları fiyatları ne kadar?

Demir Romance Demir İnşaat adres!

Yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olunabilen Demir Romance Konutları 776 adet daireden meydana geliyor. Demir Romance Demir İnşaat adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Demir Romance Konutları adres!

Demir Romance projesinde daire bedelinin yüzde 5'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde daire sahibi olunabiliyor. Projede daireler, villalar ve ticari birimler yer alıyor. İşte Demir Romance Konutları adres...

Demir Romance Konutları iletişim Haberi

Demir Romance Konutları iletişim

Havalimanına 15 dakika, okullara, AVM'lere ve E-5'e yürüyerek 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Demir Romance Evleri 28 villa, 776 daire ve 60 ticari birimden meydana geliyor. 


Demir Romance Konutları iletişim numarası 444 2 116. Projede toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşin olarak ödendiğinde, kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Daire fiyatları minimum 394 bin TL, maksimum ise 829 bin TL olarak belirlenen Demir Romance Beylikdüzü Evleri Demir İnşaat imzası taşıyor. Projede daire teslimleri 2015 yılı Ağustos ayında gerçekleşecek.


Yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olunabilen Demir Romance Rezidans 'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.


Beylikdüzü Demir Romance 'ta sosyal olanakları içerisinde yürüyüş yolu, kreş, Türk hamamı, bisiklet parkuru,...