29 / 03 / 2024

Demir Romans ev fiyatları

Demir Romans ev fiyatları

Demir Romans ev fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Demir Romance 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

Demir Romans ödeme planı!

Demir Romans ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2015 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan Demir Romance projesi 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor...

Demir Romans fiyatları!

Demir Romans fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2015 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan Demir Romance projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Demir Romance'ta yüzde 5 peşinat avantajı devam ediyor!

Demir İnşaat imzasıyla yükselen Demir Romans ödeme planı dahilinde kişiye özel avantajlı ödeme planları oluşturuluyor. İstanbul Beylikdüzü'den inşa edilen projede daire satışlarına devam ediliyor...

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Demir fiyatları arttı! Ev yaptıracaklar aman dikkat!

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği'nin hazırladığı Türkiye Metal Sanayi İhracat Endeksi, TR-METALENDEKS kasım ayı sonuçları açıklandı. Yayımlanan sonuçlara göre demir fiyatları kasım ayında arttı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

İnşaat malzemelerindeki fahiş zamlar konut projelerini vurdu! Çimento, beton, demir ve tuğla fiyatları ne kadar?

İnşaat sektörünün gündeminden hiç düşmeyen inşaat malzemelerindeki fahiş zamlar konut projelerini vurdu. Çimento, beton, demir ve tuğlaya gelen yüksek zamlar, müteahhitleri ev yapamaz hale getirirken çoğu projenin yapımı yarıda kaldı...

Demir zamları inşaat sektörünü vurdu! Ev fiyatlarının düşmesini beklemek hayal...

Türkiye genelinde konut fiyatları sert yükseliş dönemine girdi. Konut fiyatlarının yükselmesinin altında döviz kurları yer alıyor. Döviz kurları başta demir olmak üzere beton ve çimento fiyatlarını çok sert yükseltti. Peki demir fiyatları bugün kaç lira? Konut fiyatları düşecek mi?

İkinci Ev Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkinci Ev Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Can Demir, Muhammet Sayit Can ve Şerif Can Kındıroğlu ortaklığında kuruldu.

O ilçede kiralanacak ev kalmadı!

ÇEŞTOB Başkanı Yakup Demir, turistik ilçede doluluk oranının yüzde 100 arttığını belirterek, olası yılbaşı partilerini engellemek için İzmir'den jandarma ve polis ekipleri geleceğini söyledi. Demir, ilçede kiralanacak ev kalmadığını söyledi.

Hande Demir aylık 12 bin dolara kiraya çıktı!

Erdinç Acar’dan geçtiğimiz temmuz ayında boşanan Hande Demir, yeni bir ev tuttu. Beykoz’da yaşayan ailenin yeni evininin Zincirlikuyu’daki ünlü bir rezidansta aylık kirası ise 12 bin dolara eve çıktı.

Tuvana Büyükçınar Demir ev almak isterken 5 milyon TL dolandırıldı!

Ünlü modacı Tuvana Büyükçınar Demir ve eşi, Sarıyer’deki bir inşaat projesinden 5 milyon TL'ye ev satın aldı. İddiaya göre proje hayata geçirilmedi, şirketin içi boşaltıldı ve ödeme yapılmadı.Ünlü çift, dolandırıldıklarını belirtti...

Demir fiyatlarındaki artış konuta yansıdı!

Demir fiyatlarındaki artış fırsatçıları harekete geçirdi. 'Demiri dolarla alıyorum' diyen üreticiler ev fiyatlarını iki katına çıkardı. 

Demir İnşaat'ta 0.98 faiz oranı devam ediyor!

Demir İnşaat,Ulusal Kampanya’ya verdiği desteği, başlattığı “Evde fırsat dönemi” ile sürdürüyor. Şirket, yatırımcıları yüzde 20 indirim yüzde 0.98 faiz oranıyla ev sahibi yapmaya devam edecek. 

Demir Country lansman öncesi fiyatları 2018!

Demir İnşaat imzası ile Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Country projesinde lansman öncesi fiyat avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Demir Romans ev fiyatları Haberi

Demir Romans ev fiyatları

Daire alanlarının 66 metrekare ile 229 metrekare arasında değiştiği Demir Romans ev fiyatlarına geçmeden önce projenin diğer özellikleri hakkında bilgi verelim.


Demir Romans ev fiyatları dairenin tipine ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Demir Romance ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor.


Demir Romance satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Demir romance ne zaman teslim edilecek sorusuna 2015 yılının Ağustos ayı yanıtı veriliyor.


Demir Romans ev fiyatları!

1 oda 1 salon daireler 285 bin lira

2 oda 1 salon daireler 452 bin lira

3 oda 1 salon daireler 525 bin lira

3,5 oda 1 salon daireler 829 bin lira

4 oda 1 salon...