20 / 04 / 2024

demirce mimarlık ortağı Belgin Utma

demirce mimarlık ortağı Belgin Utma

Mimar Belgin Utma kimdir? Belgin Utma, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Belgin Utma, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Belgin Utma...

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ortaç Balcı ve Öznur Çakan ortaklığında kuruldu.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Ortaş Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ortaş Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kızıltaş tarafından kuruldu. 

Rosso Mimarlık, Mersin evlerini tasarlıyor!

Geçtiğimiz yıl sonunda kurulan Rosso Mimarlık, Mersin'e tasarım ruhu getirdi. Rosso Mimarlık Ortağı Mimar Sevgi Demir, mutfak ve banyo dolabı başta olmak üzere tezgâh, ankastre gibi tamamlayıcı ürünlerin tasarımım ve montajım yaptıklarını aktardı.

RSG Mimarlık'tan bahçe mobilyaları trendleri!

Havaların ısınmaya başladığı bahar aylarında dışarı çıkmanın tam zamanı. Evinden fazla uzaklaşmadan bahçesinde vakit geçirmek isteyenlere RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı Semih Güven, yeni trendleri anlatıyor.

Öncüoğlu Mimarlık sergisi yarın ODTÜ'de açılıyor!

Orta Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Öncüoğlu Mimarlık Mimari proje sergisi 28 Mart 2016 tarihinde ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

Tano İnşaat ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tano İnşaat ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Samir Aliyev tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Şubat' ta Kartal, Orta Mahallesi, Marifet Sokak' ta kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık yurtdışı projelerinde Türk malı kullanıyor!

Tabanlıoğlu Mimarlık'ın ortağı Melkan Gürsel, Galataport'a isminin kendi ofislerinde verildiğini belirterek, "Saçlarımı bu projede ağarttım. Çocuğu biz yapamadık, inşallah iyi olur" dedi.

Alper Derinboğaz'a inovatif mimarlık ödülü!

Salon Architects kurucu ortağı Alper Derinboğaz, uluslararası bir prestije sahip olan İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen The Plan Awards 2015’te “Innovative Architecture” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Salon Architects İnovatif Mimarlık ödülü aldı!

Salon Architects kurucu ortağı Y.Mimar Alper Derinboğaz, The Plan Awards 2015’de “İnovatif Mimarlık” Ödülü’nü alarak uluslararası bir başarıya imza attı.

ODTÜ Mimarlık öğrencileri Manisa imar çalışmalarını inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Manisa...

ODTÜ mimarlık ve mühendislik fakültelerine profesör ve doçent alacak!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi bölümleri için profesör, doçent ve yardımcı doçent alacak. Orta Doğu Tekbik Üniversitesi Rektörlüğü'nün ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Dünya mimarlık otoriteleri GAÜ'de buluşuyor!

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) kutlayacağı 2014 - 2015 akademik yılında, mimarlık alanında Orta - Doğu ve Akdeniz bölgesinin en büyük akademik etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

demirce mimarlık ortağı Belgin Utma Haberi

demirce mimarlık ortağı Belgin Utma

Belgin Utma kimdir?

Belgin Utma, 1987 yılında İzmir’de doğdu. 2005 yılında İzmir Atatürk Lisesi’nden mezun oldu. 2010 yılında lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde tamamladı. 


2007 yılında Demirce Mimarlık’a katıldı ve halen çalışmalarını sürdürmektedir.


Demirce Mimarlık

"Alpay Demirci ve Burçin Demirsoy`un 1999 yılında tanışmalarıyla birlikte başlayan mimari yolculuklarının adıdır.


Projeleri, sonuca giden basamaklardan (mimari, iç mimari, çevre düzenlemesi, vs…) oluşan bir bütün olarak görür ve bunları tek bir konsept altında şekillendirir.


İzmir merkezli bir ofis olarak kendimize dünya kaynaklarını en az tüketerek ve hatta tüketmeden dönüştürerek mekan üretme sorumluluğu yüklemiş bulunmaktayız.


Bizce mimarlık, teorik kısımlarında yer alan düşünsel boyutlarıyla pratik olarak görülen üretilebilirliği birlikte işletilmesi gereken bir organizma, ve bu gerçekliğin yanı sıra, birbirinden ayrı olarak düşünülen iki başlığın aslında bir bütün olduğu bilinciyle değer...