28 / 03 / 2024

Demirland İnşaat Çengelköy Park Evleri satılık

Demirland İnşaat Çengelköy Park Evleri satılık

Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 dubleks olarak tasarlandı. Demirland İnşaat Çengelköy Park Evleri fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün şirket merkezinde gerçekleştirildi. Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu yayınlandı.

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Padar ve Seyfettin Sert  Padar ortaklığında kuruldu.

İnşaat maliyeti yüzde 70 arttı! Müteahhitler zorda!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, döviz kurundaki artışın inşaat sektörü üzerine etkisini değerlendirdi. İnşaat maliyetinin yüzde 70 arttığını belirten Aydın, müteahhitlerin iş yapamaz hala geldiğini söyledi.

Tek-Art İnşaat Sefaköy'de yeni proje yapacak!

Tek-Art İnşaat, Sefaköy Halkalı Caddesi'nde yer alan 37 bin 338 metrekarelik arsası üzerinde konsept proje geliştirecek...

Demirland İnşaat projeleri ulaşım kolaylığı sağlıyor!

Demirland İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nda proje üretmeye devam ediyor. Projeler Göztepe Tren İstasyonu ve metro istasyonu yanı başında yer alıyor. 

Demirland İnşaat Tayman Apartmanı fiyat!

16 katlı tek blok şeklinde yükselen Tayman Apartmanı 32 adet daireden meydana geliyor. Tayman Apartmanı Fenerbahçe'de yükseliyor.  İşte Demirland İnşaat Tayman Apartmanı fiyat listesi...

Demirland İnşaat, Anadolu Yakası'nı mesken tuttu!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu, konut projelerindeki çalışmalarını Demirland İnşaat, adı altında inşa ediyor. Demirland İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nı merceğine aldı .İşte tüm detaylar...

Yeşim Yapı İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşim Yapı İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Hilmi Bülent Çetin ve Hasan Akçay ortaklığında kuruldu. 

Dağdeviren İnşaat Hafriyat Yıkım Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağdeviren İnşaat Hafriyat Yıkım Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Abur tarafından kuruldu.

Point Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Point Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi dün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldız tarafından kuruldu.

Yeni Yapı İnşaat Yeniköy Konakları fiyat listesi!

Yeni Yapı İnşaat Yeniköy Konakları fiyat listesi 585 bin TL'den başlıyor. Projede sıfır faizle 36 ay ödeme imkanı sunuluyor...

Demirland İnşaat Çengelköy Park Evleri satılık Haberi

Demirland İnşaat Çengelköy Park Evleri satılık

Toplam 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve cadde dükkanlarından meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da inşa ediliyor.


Çengelköy Park Evleri villalar ise 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak tasarlanırken, daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildi.


Ulaşım bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü'ne 4.5 kilometre mesafede, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9.4 kilometre uzaklıkta, Çengelköy sahiline 1.3 kilometre  ve Üsküdar'a 7.2 kilometre mesafede yer alıyor.


Sosyal alanları arasında sauna, buhar odası, spor alanları, yüzme havuzu, fitness center gibi sosyal imkanlar yer alan projede toplam 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor.


Demirland İnşaat Çengelköy Park Evleri minimum 360 bin dolardan...