28 / 03 / 2024

demirli vega projesi

demirli vega projesi

Maltepe Demirli Vega teslim tarihi Ekim 2014 olarak belirtiliyor. Banka kredisinin kullanıldığı Maltepe Demirli Vega Evleri projesinde 2+1 daire fiyatları 325 bin liradan başlıyor...

Demirli Vega Maltepe iletişim! Vadeli ödeme seçenekleriyle!

Demirli Vega Maltepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Demirli Vega Maltepe projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor

Maltepe Demirli Vega fiyat!

Maltepe Demirli Vega fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Maltepe Demirli Vega projesi kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor

Maltepe Demirli Vega satılık!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu ve Demirli Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Maltepe Demirli Vega satılık daire fiyatları 325 bin liradan başlıyor...

Demirli Vega fiyatları!

Demirli Vega fiyatları kapsamında 2 oda 1 salon daireler 325 bin TL'den başlıyor. 15 ay sonra anahtar teslimleri gerçekleşecek olan Demirli Vega Maltepe Evlerinde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde konut tipleri yer alıyor...

Maltepe Demirli Vega nerede?

15 ay sonra anahtar teslimleri yapılacak olan Demirli Vega Evlerinde 2 oda 1 salon daireler 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Maltepe Demirli Vega nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Vega Cadde Ankara!

Nata Holding'in yeni projesi Vega Cadde Ankara satışa çıktı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!

Folkart bugüne kadar yüzde 85' satılan  VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı. Firma 400 milyon liralık yatırım ile yeni projesi için çalışmaya başladı.

Şaraphane Folkart Vega projesi!

Şaraphane Folkart Vega projesinde mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılıyor. Proje İzmir Körfezi’nin tam karşısında  Alsancak ile Halkapınar arasında yer alıyor.

12 soruda Folkart Vega projesi!

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında Şaraphane bölgesinde inşa ediliyor. İşte 12 soruda Folkart Vega projesi...

İzmir Folkart Vega 2021'de teslim!

Folkart Vega projesi 843 konut ile 53 ticari alandan oluşuyor. 2021 yılında teslimlerin yapılacağı projenin mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılıyor.

İzmir Folkart Vega ne zaman teslim?

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında  yer alıyor. Peki İzmir Folkart Vega ne zaman teslim edilecek?

Folkart Vega Konak Eylül'de satışta!

Folkart Yapı yeni projesini İzmir Konak Halkapınar'da inşa edecek. Folkart Vega Konak projesi Eylül ayında satışa sunulacak. 

Folkart Vega satışları ne zaman?

Mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılan Folkart Vega projesi dikey bloklardan meydana gelecek. Peki Folkart Vega satışları ne zaman başlayacak?

Folkart Vega Konak projesi!

TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan Folkart Vega Konak projesi Folkart Yapı imzası ile İzmir Konak Halkapınar'da inşa edilecek...

Erenkaya İnşaat'tan Vega Residence projesi!

Mimar Hikmet Erenkaya ve oğlu Ulaş Erenkaya, sahibi oldukları Erenkaya İnşaat ile rezidansta çığır açacak, oldukça iddialı bir projeye imza atıyor. VEGA RESİDENCE’ta 1+1 daireler bile, normal şartlardaki 3+1 daire ile aynı genişlikte.

Demirli Park Plus projesinin lansmanı Ekim'de!

Demirli Yapı yeni bir projeye başlıyor. 2 blok şeklinde yükselecek Demirli Park Plus projesi Kadıköy Sahrayıcedit'te inşa edilecek.

Demirli Yapı Kartal Demirli Kule iletişim!

Demirli Yapı Kartal Demirli Kule iletişim bilgilerinin detaylarını (0 216) - 388 07 05 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Demirli Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Demirli Kule projesi Kartal'da yükseliyor.

demirli vega projesi Haberi

demirli vega projesi


Demirli Vega Evleri projesi Demirli Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Demirli Vega Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe bölgesinde yükseliyor. Maltepe Demirli Vega teslim tarihi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Demirli Vega Evleri Maltepe projesi 2 blok halinde yükseliyor. Demirli Vega Evleri Maltepe projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Maltepe Demirli Vega Evleri projesi 40 adet konuttan oluşuyor.


Demirli Vega Evleri Maltepe projesinde konutların ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor. Demirli Vega Evleri Maltepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor.



Maltepe Demirli Vega teslim tarihi!


Maltepe Demirli Vega teslim tarihi Ekim 2014 olarak belirtiliyor. Demirli Vega Evleri Maltepe projesinin tanıtım ofisine 444 36 75...