26 / 04 / 2024

Demiroğlu Proje ne zaman açıldı

Demiroğlu Proje ne zaman açıldı

Demiroğlu Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi Caddesi' nde açıldı.

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Demiroğlu tarafından kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Musaoğlu Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Kerim Musaoğlu ve Abdulsamed Musaoğlu ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul projesinde son durum ne? 

Çılgın proje Kanal İstanbul'da son durum ne? Geçtiğimiz hafta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da açıklamalarda bulunduğu proje ne zaman hayata geçecek? İşte Kanal İstanbul projesinde son durum...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm itirazlara rağmen Ankara’daki Tarihi Saraçoğlu Mahallesi’ne yapılacak olan projeyle ilgili ‘ÇED gerekli değildir’ kararı verdi. Proje kapsamında, tarihi mahalleye 135 konut, 304 ofis ve dükkan ile 121 odalı otel yapılacak.

Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

Dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, ‘Prag’la Roma’yla yarışır’ dediği Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili yıllardır konuşan çok ama adım atan yok... Peki Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

İBB'nin aldığı TÜRGEV binaları Beyoğlu Belediyesi'ne geri mi verilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV'den geri aldığı binalar meclis kararıyla Beyoğlu Belediyesi'ne verilmek isteniyor. CHP İBB Meclis üyesi İnan Güney konuya ilişkin, "CHP'liler buna müsaade etmeyeceğiz" dedi...

Ekrem İmamoğlu'ndan Beyoğlu Belediyesi'ne arazi tahsisi açıklaması! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurumun TÜRGEV'den geri aldığı Beyoğlu'ndaki binanın Beyoğlu Belediyesi'ne tahsis edilmesiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. 

Demiroğlu Proje ne zaman açıldı Haberi

Demiroğlu Proje ne zaman açıldı

Demiroğlu Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi Caddesi' nde açıldı. 


Demiroğlu Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi adresi: Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi...