25 / 04 / 2024

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL'lik satış yapılan halka arz sürecinin ardından, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Demirel ve Serhat Demirel ortaklığında kuruldu.

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Yavuz Çıtak tarafından kuruldu.

İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon'un merkez nakli yapıldı!

İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San. Ve Tic. Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San. Ve Tic. Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ataşehir’de yapıldı. 

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Binalarda BID-Belgeleme, İletişim, Doğrulama Süreci ve Faydaları etkinliği 15 Mart'ta! 

Binalarda BID-Belgeleme,İletişim, Doğrulama (Cx) Süreci ve Faydaları semineri 15 Mart tarihinde yapılacak.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş.'nin merkez nakli yapıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş.'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Azhal Yapı Bilişim Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azhal Yapı Bilişim Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bulut tarafından kuruldu.

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Toplanan deprem vergisinin 8.3 katı harcama yapıldı!

İletişim Başkanlığı, Twitter hesabından 2003-2020'de deprem bölgelerine yapılan harcama verilerine ilişkin paylaşım yaptı...

Deprem vergileriyle ilgili tartışmalara İletişim Başkanlığı'ndan videolu yanıt!

İletişim Başkanlığı tarafından deprem vergileri ve yapılan harcamalarla ilgili bir video yayınlandı.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi binası hasarlı mı?

Silivri’de meydana gelen 5.8’lik depremin ardından İstanbul’daki çok sayıda yapıda hasar meydana geldi. Depremde İstanbul Üniversitesi İletişim Fakülte binasının da depremde hasar gördüğü iddia edildi.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde Hüseyin Demirten tarafından kuruldu. 


Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Postane Mahallesi Barbaros Hayrettin Cad.No:19/2...