19 / 04 / 2024

demiryollarından açıklama

demiryollarından açıklama

TCDD'den, bugün bir gazetede yer alan "Otomatik tren yolsuzluğu" başlıklı haberle ilgili yapılan açıklamada, "İhaleler KİK ve ilgili mevzuata göre yapılmıştır. Tren etiketi sistemi ihalesi de aynı mevzuata tabidir" denildi...

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Emekli olmak isteyenlere Garanti Bankası'ndan flaş açıklama. Bakmadan atlamayın

Emekli olmak isteyen vatandaşlara yönelik Garanti Bankası'ndan flaş bir açıklama geldi. Banka tarafından bireysel emeklilik kampanyası hakkında detaylara yer verildi.

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik flaş açıklama. Son tarih verildi

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından ayrıca son tarih verildi. Bankanın kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

Kuşadası’ndaki 4,4 büyüklüğündeki sarsıntıdan sonra korkutan açıklama: Deprem fırtınası yaşanabilir!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah 4,4 şiddetinde deprem oldu. Depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremin meydana geldiği bölgeye dikkat çekerek deprem fırtınası şeklinde bir sürecin yaşanabileceğini söyledi.

Böyle kredi Türkiye tarihinde görülmedi! İş Bankası'ndan flaş açıklama

İş Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlara yönelik flaş bir açıklama geldi. Böyle kredi Türkiye tarihinde bile görülmedi. Kredinin detayları meraklandırdı.

İş Bankası’ndan emekli promosyon konusunda açıklama

İş Bankası'ndan emekli promosyonu konusunda açıklama geldi. Banka, emekli vatandaşlara ne kadar promosyon vereceğini açıkladı.

İş Bankası'ndan önemli açıklama

İş Bankası'ndan flaş bir açıklama geldi. Anında alışveriş kredisi verilecek. Banka tarafından konuyla ilgili detaylar açıklandı.

İş Bankası'ndan o meslek grubuna özel açıklama!

İş Bankası'ndan bir meslek grubuna yönelik açıklama yapıldı. Banka o meslek grubuna kredi imkanı tanıdı. İşte detaylar...

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından müşterilere özel yeni bir kredi paketi başlatıldı.

Garanti Bankası'ndan flaş açıklama. Herkesi ilgilendiriyor

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik flaş bir açıklama yapıldı. Banka tarafından verilecek yaz kredisinden herkes faydalanabilecek.

Aile Bakanlığı'ndan flaş açıklama

Aile Bakanlığı tarafından son dönemde yaygınlaşan bir dolandırıcılığa karşı vatandaşlara yönelik açıklama yapıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan şok eden açıklama, o paralar hesaplara yatmayacak! Bakın nedeni neymiş!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan inanılmaz açıklama...Bu kişilere para verilmeyecek...Hemen bakın, sonra pişman olmayın...

demiryollarından açıklama Haberi

demiryollarından açıklama

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'ndan (TCDD), bugün bir gazetede yer alan "Otomatik tren yolsuzluğu" başlıklı haberle ilgili yazılı açıklama yapıldı.


Haberde yer alan iddiaların asılsız olduğu ifade edilen açıklamada, çeken-çekilen araçların bakım ve kontrolünün modern sistemlerle yapılması için otomatik muayene istasyonları döneminin başlatıldığı, otomatik muayene istasyonu tanımının ise statik ve dinamik muayene istasyonlarını kapsadığı belirtildi.


Söz konusu haberde yer alan iddiaların asılsız olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:


"İhaleye çıkılan 3 statik muayene istasyonu hizmete açılmış olup, bu istasyonlar iddiaların aksine TCDD araçlarına hizmet vermektedir. Yine ihaleye çıkılan 3 dinamik muayene istasyonunun birisi hizmete verilme aşamasında olup, ikisi yapım aşamasındadır. Ankara'daki dinamik muayene istasyonu büyük ve özgün kent içi raylı sistem projesi olan Başkentray projesiyle birlikte yapılacaktır. İhaleler Kamu İhale Kanunu ve ilgili mevzuata...