20 / 04 / 2024

Demre imara yeni açılan bölgeler

Demre imara yeni açılan bölgeler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörlüğü’ne bağlı ASAT ekipleri, Kumdağı mevkiinde yeni imara açılan yaklaşık 18 bin metrekarelik alana içme suyu hattı getirmek için çalışma başlattı.

İstanbul'da 600 binden fazla yapı 6.7'lik depremi bile kaldıramaz! Yeni yerler imara ve yapılaşmaya açılmamalı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, beklenen büyük İstanbul depremi de gündem oldu. Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt, X sosyal medya hesabından İstanbul'da yeni alanların yapılaşmaya açılması ve deprem tehlikesi ile ilgili paylaşım yaptı. 

Konut sorununa yeni yasa geliyor: Hazine arazileri imara açılacak, ev fiyatları düşecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, arzın artırılarak vatandaşın konuta ulaşımının kolay hale getirilmesi ve kiraların düşürülmesi amacıyla Hazine arazilerini imara açacaklarının altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Tuzla'da 168 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Tuzla İçmeler’de yaklaşık 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alan imara açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni konut alanı ilan edilen askeri alanda; AVM, otel ve konutlar inşa edilecek. 

Antalya Demre Sanayi Sitesi'nin inşaatı yeniden başladı! 

Antalya Demre Belediyesi'nce Beymelek Mahallesi'nde inşa edilen Yeni Demre Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Antalya Demre'deki ahşap evlere yoğun ilgi! 

Antalya'nın Demre ilçesinde yaşayan Hatice- Kadir Şahin çifti, inşa ettikleri ahşap evlerle yeni bir konaklama konseptini hayata geçirdi.

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in detayları belli oldu!

Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak Yenişehir’e ilişkin detaylar netleşiyor. Arnavutköy’ü kapsayan birinci etapta tarlalar imara açılacak. Tarlalarda oteller, fuar alanı, teknoloji ve lojistik merkezi kurulacak.

Cennet koyların yeni koruma statüleri iptal edildi!

Türkiye’nin cennet koylarından Kaş, Patara, Fırnaz ve Yeşilköy’ün sit derecelerini düşürerek imara açılmasına yol açacak yeni koruma statüleriyle ilgili kararları, mahkeme iptal etti.

Bingöl'de imara yeni düzen geliyor!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Çarpık kentleşmeye izin verilmeyecek, tüm imar uygulamaları ilimizin genel durumu göz önünde bulundurularak mevzuat doğrultusunda hayata geçirilecek'' diye konuştu.

Mega projeler için 2.7 milyon metrekare imara açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Yeni Havalimanı, Kanal İstanbul ve 3. Köprü’nün kesiştiği Arnavutköy’deki 2.7 milyon metrekarelik arazi imara açıldı. 

Demre için yeni imar planları hazırlanıyor!

Antalya'da yeni imar planları için çalışmalar hızla devam ediyor. Demre için yeni imar planları hazırlanıyor.

Bursa'da imara açılan yeni yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi imar yolları açma çalışmalarına devam ediyor. Belediye, Demirtaş Mahallesi'nde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yolları açıyor.

Manisa Sancaklıbozköy Mahallesi’nin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Şehzadeler Sancaklıbozköy Mahallesi’deki altyapı sorunları çözüme kavuşuyor. MASKİ mahallede bin 600 metrelik kanalizasyon hattı inşa ederek, imara yeni açılan bölgede ikamet eden vatandaşların sorununu ortadan kaldırıyor.

Demre imara yeni açılan bölgeler Haberi

Demre imara yeni açılan bölgeler


Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörlüğü’ne bağlı ASAT ekipleri, Kumdağı mevkiinde yeni imara açılan yaklaşık 18 bin metrekarelik alana içme suyu hattı getirmek için çalışma başlattı. Çalışma tamamlandığında alanda inşa edilecek 100 ila 150 hanenin su ihtiyacının karşılanacağı bildirildi. Musluğundan su akmayan bir tek bile ev kalmayıncaya kadar çalışacaklarını dile getiren Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, “Başkanımız Menderes Türel içme suyu konusunda çok hassas. Bir taraftan mahallelerimizde yıllardır kangren haline gelmiş su sorunlarını tek tek çözerken, diğer taraftan yeni imara açılan bölgelere de vakit kaybetmeksizin içme suyu getiriyoruz” dedi.

Sertbaş, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçede devam eden kanalizasyon, yeni merkezi içme suyu hattı ve arıtma sistemleri çalışmalarının da son aşamaya geldiğini sözlerine ekledi. 



Antalya Büyükşehir...