28 / 03 / 2024

Deniz Akalın nerede yaşıyor

Deniz Akalın nerede yaşıyor

Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı Deniz Akalın için önlem aldığı iddia edildi. Akalın, Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

13 Haziran Salı deprem listesi! Deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

Son dakika olan depremler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listelenmeye devam ediyor. Yaşadığı bölgede deprem olup olmadığını merak eden kişiler son depremler listesine bakarak en son nerede ve kaç şiddetinde deprem olduğu görüntüleyebilir. İşte detaylar!

Az önce sallandık mı? Bugün nerede deprem oldu? 9 Haziran 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Az önce nerede deprem oldu? Yaşadığı bölgede deprem olup olmadığını merak eden kişiler, illerindeki son depremlere Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan son depremler listesine bakılabilir. İşte son depremler!

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İşe Alım ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Türk iş insanı Ahmet Karaca kimdir? Ahmet Karaca hangi okuldan mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? İşte Türk iş insanı Ahmet Karaca ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

22 Mayıs 2023 son dakika deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

22 Mayıs Pazartesi deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi açıklandı mı? Vatandaşlar bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 22 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Son dakika deprem mi oldu 19 Mayıs 2023? Bugün nerede deprem oldu? İşte 19 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

19 Mayıs Cuma son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 19 Mayıs 2023 Cuma Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Bugün deprem mi oldu? 18 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem nerede oldu? Bugün nerede deprem oldu? 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremlerden sonra deprem listesi araştırılıyor. İşte 18 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Deprem bugün nerede deprem oldu? 11 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kahramanmaraş merkezli meydana depremlerden sonra gün gün deprem listesi sorgulanıyor. İşte 11 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Deprem bugün nerede deprem oldu? 10 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kahramanmaraş merkezli meydana depremlerden sonra gün gün deprem listesi araştırılıyor. İşte 10 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün ne zaman, nerede deprem oldu? 7 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün deprem oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte 7 Nisan 2023 güncel deprem listesi!

Deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? 6 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün nerede, ne zaman deprem oldu? İşte 6 Nisan 2023 güncel deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? 5 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün nerede, ne zaman deprem oldu? İşte 5 Nisan 2023 güncel deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? 4 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte 4 Nisan 2023 güncel deprem listesi!

Deniz Akalın nerede yaşıyor Haberi

Deniz Akalın nerede yaşıyor

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının en fazla can aldığı ülkelerin başını İtalya çekiyor. 27 bin 682 kişinin yaşamını yitirdiği Çizme'de birçok futbolcunun test sonucunun pozitif çıktığı Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı için önlem aldığı iddia edildi.

COVİD-19 KALKANI 

Juventus ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı Andrea Agnelli, Türk asıllı sevilisi Deniz Akalın'a koronavirüs kalkanı oluşturdu.

Birçok şirketi bulunan ve 100 milyar dolarlık serveti bulunan İtalyan işadamı, Türk sevgilisini iki kızıyla beraber Levanto bölgesindeki dillere destan villasında kendini izole ediyor.

TORİNO'DAKİ MALİKANEYE RAĞMEN... 

İtalyan işadamının iki kızının annesi Deniz Akalın Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

Deniz Akalın, kızları Livia Selin ve Vera Nil ile denizin kıyısındaki bu gözlerden uzak evde karantina altında. Evin değerinin ise 140 milyon...