20 / 04 / 2024

Deniz Aksu emlak

Deniz Aksu emlak

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Deniz Aksu gayrimenkul ve banka hakkında konuştu. Aksu, ''Emlak Bankası gayrimenkule yeni modelle dönüyor'' dedi.

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Deniz Aca ve Mustafa Şimşek ortaklığında kuruldu.

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park geliyor! Tuzla'ya 420 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Fua Deniz Park projesinde hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

İbrahim Aksu İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Aksu İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aksu tarafından kuruldu.

Uluslararası emlak yatırımcılarının yeni gözdesi Kıbrıs!

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında birinci olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 oranında artmış durumda.

Emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor?

Mart başında başlayan emlak vergisinin ilk taksidini ödeme süresi yarın sona eriyor. Peki emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor? 

Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sinan Aksu'nun Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Yaden İnşaat Emlak Faaliyet Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaden İnşaat Emlak Faaliyet Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Altuğ ve Yasin Can Altuğ ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu parselinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO "Antalya Aksu'da yer alan bir adet taşınmazın Değerleme Raporu'nu KAP'ta yayımladı. Peki Antalya Aksu değeri ne oldu? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'ye anlaştı!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde imzalar atıldı. 

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu gerçekleştirildi. Peki Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için en yüksek teklif hangi firma tarafından verildi?

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesine 8 firma katıldı!

Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 6 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. 

Deniz Aksu emlak Haberi

Deniz Aksu emlak

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Deniz Aksu, gazetecilerle bir araya gelip gayrimenkul ve banka hakkında bilgi verdi. İşte Habertürk Gazetesi'nden Abdurrahman Yıldırım'ın o yazısı...

Geçmişte Ataköy, Levent gibi iyi projelere imza atan ve 2001 kriziyle TMSF’ye devredilen Emlak Bankası yeniden yapılandırılarak Emlak Katılım Bankası adıyla bu yıl başında faaliyete geçti. Genel müdürlüğüne de Yapı Kredi, Citibank, HSBC ve son olarak Albaraka Türk’te Genel Müdür Yardımcılığı yapan Deniz Aksu atandı.

-Gazetecilerle bir araya gelen Deniz Aksu  merkezi tek şubeyle 1.5 ayda 1 milyar lira para topladıklarını, en kısa surede 75 şubeye çıkacaklarını söyledi.

-Gayrimenkulde iddialı projeleri hayata geçireceklerini belirten Deniz Aksu 72 ürün geliştirdiklerini ve gayrimenkulde yeni bir modeli devreye alacaklarını açıkladı.

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Deniz Aksu gayrimenkul ve banka hakkında verdiği bilgileri...