29 / 03 / 2024

Deniz Baykal İnşaat sektörü açıklaması

Deniz Baykal İnşaat sektörü açıklaması

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal; “Türkiye’de en hızlı gelişen ve ekonominin gelişmesine, ülkenin kalkınmasına, dolayısıyla Türkiye’nin istihdamına, refahına en büyük katkı yapan sektörlerin başında inşaat ve müteahhitlik sektörü gelir” dedi.

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sırrı Çelebi tarafından kuruldu.

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Dalkur Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalkur Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Göknur Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakkı Akgün ve Yusuf Aras ortaklığında kuruldu. 

Erkan Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Deniz tarafından kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman İnce tarafından kuruldu.

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Deniz Tanman tarafından kuruldu.

Van Oord Turkey Deniz Dibi Tarama Ve Denizcilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Van Oord Turkey Deniz Dibi Tarama Ve Denizcilik İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Van Oord Offshore B.V. tarafından kuruldu.

Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ölmez tarafından açıldı.

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Karadeniz, Recep İşçi ve Şeydanur Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Deniz İstanbul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İstanbul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Öztürk tarafından kuruldu.

Deniz Baykal İnşaat sektörü açıklaması Haberi

Deniz Baykal İnşaat sektörü açıklaması

Manavgat’ta Güneş İnşaat ve Yapı Malzemeleri Test Laboratuarı açılışına katılan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal; “Türkiye’de en hızlı gelişen ve ekonominin gelişmesine, ülkenin kalkınmasına, dolayısıyla Türkiye’nin istihdamına, refahına en büyük katkı yapan sektörlerin başında inşaat ve müteahhitlik sektörü gelir” dedi.


İnşaat ve yapı malzemelerinin testlerini laboratuar ortamında güvenle gerçekleştirmek amacıyla kurulan Güneş Laboratuar firmasının açılışına katılan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Türkiye’de İnşaat ve taahhüt sektörünün hızla geliştirdiğini, bu anlamda büyük başarılara imza atıldığını ve ülke ekonomisine çok büyük girdiler sağlandığını söyledi. Sektör sayesinde ülkeye büyük girdilerin sağlandığını belirten CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal; “Manavgat’ta önemli bir hizmet yapacak kuruluşumuzun açılışında bir aradayız. Türkiye geride bıraktığımız on yıllar boyunca önce Türkiye alt yapısını geliştirmek için barajlar, limanlar, karayolları yapımı dolayısıyla...