25 / 04 / 2024

deniz fenerlerleri ev veya otele dönüşüyor

deniz fenerlerleri ev veya otele dönüşüyor

Kullanım dışı kaldıkları için terk edilen deniz fenerleri restore edilerek ev veya otele dönüştürülüyor. Önce ABD'de şimdi ise Avrupa'da deniz fenerlerine olan ilgi giderek artıyor.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor?

Mart başında başlayan emlak vergisinin ilk taksidini ödeme süresi yarın sona eriyor. Peki emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor? 

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

İzmir'de kan donduran ev sahibi cinayeti!

İzmir Çiğli'de ev sahibi Deniz Kanat gürültü yaptığı nedeniyle kiracısı O.H.'yi uyardı. "Dairenin parasını veriyorum, istediğimi yaparım" diyen kiracı, ev sahibini acımasızca öldürdü.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki ev krizi büyüyor!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan'a Sarıyer'deki evini boşaltmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, çift arasında yaşanan krizi kaleme aldı...

Özcan Deniz: Feyza Aktan evimi gasp etti!

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında ev krizi yaşanıyor. Deniz'in iddiasına göre; Aktan, boşanma sonrasında Deniz'in Sarıyer'deki evinden ayrılmadı.

Özcan Deniz Bodrum'dan 6 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, hem salgından korunmak hem de sakin bir tatil yapmak için Bodrum'dan 6 milyon TL'ye ev aldı.

Deniz Albayrak: Acıpayam'da depremzedeler 1 yıldır konteynerlerde yaşıyor! 

Geçtiğimiz yıl 20 Mart'ta 5,5 büyüklüğünde depremle sarsılan Denizli Acıpayam'da evleri yıkılan aileler, hala konteyner evlerde yaşıyor. CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, "160 aile konteynerlerde yaşıyor. Ev verileceği yardımda bulunulacağına dair söylentiler çıkarıldı. Bir yıl geçti ama kim

Deniz Feneri’nden 10 bin aileye ev!

Deniz Feneri Derneği'nin hedefi ise Türkiye sınırındaki mülteci kamplarına sığınan binlerce insan için en kısa zamanda 10 bin briket ev hayata geçirmek.

Deniz Feneri İdlib'de 10 bin briket ev yapacak!

Deniz Feneri Derneği İdlib'de "Acil Yaşam Evleri Projesi" kapsamında ilk etapta 10 bin briket ev inşa edecek...

deniz fenerlerleri ev veya otele dönüşüyor Haberi

deniz fenerlerleri ev veya otele dönüşüyor

 




Yalnızlığı sever misiniz? Ancak bahsettiğimiz yalnızlık öyle birkaç saatlik kendi başına kalmalar veya kalabalıktan kaçıp bir iki gün ortadan kaybolma türünden yalnızlık değil. Adam akıllı yalnızlık. Haftalarca hatta aylarca elden ayaktan uzak yaşamak... Posta kutunuzda yığılan faturaların olmadığı, çalan telefonların duyulmadığı, kimselerin sizi rahatsız edemeyeceği; tek dostunuzun martı ve dalgaların olacağı, azgın fırtınaların patlak verdiği günlerde ayağınızın altında yerin gidip gidip geleceği, rüzgara kapılıp uçup gitmemek için günlerce burnunuzu dahi pencereden dışarı çıkarmaya cesaret edemeyeceğiniz bir yerde yaşamak... Nasıl, hayalini kurduğunuz yer bu tanıma uyuyor mu? Eğer cevabınız evet ise size uygun mükemmel bir konut türünün artık uluslararası emlakçıların portföyüne girdiğini hatırlatalım. Sözünü ettiğimiz konut türü bir çok edebiyat eseri ve...