16 / 04 / 2024

Deniz GYO borçlanma aracı

Deniz GYO borçlanma aracı

Deniz GYO değişik vadelerde, 1 milyar TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için SPK'ya başvuruda bulundu. Eş zamanlı olarak Borsa İstanbul A.Ş.'ne borçlanma ihraç başvurusu yapıldı. 

Deniz GYO 1 milyar TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz GYO'nun 1 milyar TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine, ihraç edilecek borçlanma araçlarının, vadesinin ve faiz oranının belirlenmesine karar verildi. 

Deniz GYO 840 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz GYO, 840 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesi için Şirket Genel Müdürlüğü'nün yetkilendirilmesine karar verdi...

Deniz GYO 950 milyonluk borçlanma aracı ihracı için SPK'ya başvurdu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurt içi borçlanma aracı ihracı için SPK ve Borsa İstanbul A.Ş.'ne başvuru yapılması hakkında açıklama yaptı...

Deniz GYO 950 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurt içi borçlanma aracı ihracı için SPK ve Borsa İstanbul A.Ş.'ne başvuru yapılması hakkında açıklama yaptı...

Deniz GYO 250 milyonluk borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz GYO 250 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için 17 Temmuz 2018 tarihinde SPK'ya başvuruda bulundu...

Ata GYO 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO'nun 100 milyon TL'sine kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine karar verildi. 

Ata GYO 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO, 100 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine karar verdi.

Nurol GYO'nun 400 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracına noterden onay!

Nurol GYO'nun 400 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. Borçlanma aracı veya araçlarının ihracı şeklinde revize edildi ve ilgili noter onaylı karar yayınlandı. 

Nurol GYO 400 milyon TL'lik borçlanma aracı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, 400 milyon TL'sine kadar nominal değerde borçlanma aracı veya araçlarının, yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edebilmek üzere SPK'ya borçlanma aracı ihracı için başvuru yaptı. 

Nurol GYO 400 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Nurol GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Borçlanma Araçları Tebliği'ne uygun olarak 400 milyon Türk Lirası'na kadar nominal değerde, borçlanma aracı ihraç edecek.

İş GYO'dan 73.5 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO tarafından 3 milyar TL'lik onaylı ihraç limiti kapsamında, 73 milyon 500 bin TL tutarında borçlanma aracı ihracı gerçekleşti. 

İş GYO'dan 1 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO'nun 1 milyar TL'lik onaylı ihraç limiti kapsamında, 1 milyar TL tutarında borçlanma aracı ihracı gerçekleşti.

İş GYO'dan 3 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO'nun 3 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru 21/615 sayılı kararı ile onaylandı.

İş GYO'nun 3 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı onaylandı!

İş GYO'nun 3 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru onaylandı. 

Ata GYO 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO, 100 milyon TL'sine kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine karar verdi.

İş GYO'dan 726 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO'nun 120 milyon TL nominal değerli, 99 gün vadeli finansman bonosu ihracı tamamlandı. Söz konusu ihraç ile birlikte, 726 milyon TL tutarında borçlanma aracı ihracı gerçekleştirildi. 

Deniz GYO nakit sermaye avansları alacak!

Deniz GYO'nun kısa vadeli banka kredileri ve borçlanma aracı ihraç tutarlarının vadesi gelecek kısımlarının geri ödemelerinde kullanılmak üzere nakit sermaye avansları alınmasına karar verildi.

Deniz GYO'nun sermaye avansı 187.5 milyon TL'ye ulaştı!

Deniz GYO'nun kullanılan sermaye avansı tutarı toplam 187 milyon 500 bin TL'si olup, alınan bu sermaye avansı tutarı ile toplam 184 milyon 687 bin 783 TL kısa vadeli banka borcu ile vadesi gelen borçlanma aracı kupon ve itfa ödemesi yapıldı.

Deniz GYO borçlanma aracı Haberi

Deniz GYO borçlanma aracı

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurtiçi borçlanma aracı ihracı için SPK ve Borsa İstanbul A.Ş.'ne başvuru yapılması hakkında açıklama yaptı. 

Deniz GYO Yönetim Kurulu'nun toplantısında; Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 1 milyar TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine, ihraç edilecek borçlanma araçlarının, vadesinin ve faiz oranının belirlenmesi, ihraç işlemlerinin ihraç belgesinin onay tarihinden itibaren bir yıllık dönemde bir veya birden fazla seferde yapılması ve ihraçla ilgili diğer tüm konularda Şirket Genel Müdürlüğü'nün yetkilendirilmesine karar verildi. 

Yönetim kurulunun söz konusu kararına istinaden, Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 1 milyar TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla...