16 / 04 / 2024

Deniz Yapı DNZ Kurtköy projesi

Deniz Yapı DNZ Kurtköy projesi

Toplam 311 daireden meydana gelen Pendik DNZ Kurtköy projesi 21 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Pendik DNZ Kurtköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Deniz tarafından kuruldu.

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakkı Akgün ve Yusuf Aras ortaklığında kuruldu. 

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeydin Kurt tarafından açıldı. 

Dnz Den Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Den Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mustafa Deniz, İrfan Deniz tarafından kuruldu.

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Karadeniz, Recep İşçi ve Şeydanur Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

Deniz 1 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Deniz 1 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Beritan Polat tarafından kuruldu.

Füsun Yılmaz Deniz: 100 bin riskli yapıyı depreme hazırlamalıyız!

Deprem Haftası nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, “Kentin depreme hazır hale gelmesi ve yapısal dönüşümün sağlanması acil ihtiyaçtır” diye konuştu.

Deniz Yapı DNZ Kurtköy projesi Haberi

Deniz Yapı DNZ Kurtköy projesi


Pendik DNZ Kurtköy projesi 311 daireden meydana geliyor. 21 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen DNZ Kurtköy projesinde dairelerin fiyatları kata ve konumuna göre değişiyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Pendik DNZ Kurtköy satılık daire tipleri 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde dizayn ediliyor. DNZ Kurtköy Evleri'nde konut genişlikleri 63 metrekare ile 149 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Pendik DNZ Kurtköy projesi Emsey Hospital, Yenişehir Aile Sağlığı Merkezi'ne çok yakın, Havaalanına 4 kilometre ve Otobana 5 kilometre mesafede inşa ediliyor. 


DNZ Kurtköy projesinde sosyal alanlar arasında; kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness / pilates, 2-6 yaş ve 7-12 yaş arası çocuklar için ayrı ayrı açık oyun parkları, basketbol sahası, kapalı sosyal tesis ve kafeterya, kapalı çocuk oyun alanı, çok amaçlı salon, cep...