26 / 04 / 2024

denizbank artvin kentsel dönüşüm fırsatları

denizbank artvin kentsel dönüşüm fırsatları

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Artvin Murgul'da kentsel dönüşüm şart!

Murgul'da açılış töreninde konuşan Artvin Valisi Kemal Cirit Murgul'un Kabuk değiştirdiğini söyleyerek Murgul'da kentsel dönüşümün gerektiğine değindi. Murgul Bakır El İşlemeciliği kursunu ziyaret eden Cirit eline çekici alarak bakıra motif vermeye çalışt

DenizBank'tan Bursa'ya kentsel dönüşüm kredisi!

DenizBank, banka finansmanlı "Kentsel Dönüşüm" kredileri ile Karacabeyli vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor.

ERC YAPI ile Denizbank kentsel dönüşüm işbirliği protokolünü yeniledi!

İmza törenine Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, Avrupa 2. Bölge Müdürü Murat Kulaksız, Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol katıldı.

Denizbank'tan kentsel dönüşüm sertifika programı!

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliğiyle, İTO'nun desteklediği 'Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı' kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiriliyor.

DenizBank'tan kentsel dönüşümde uzmanlık sertifikası!

DenizBank ve İstanbul Ticaret Üniversitesi "Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Eğitim Programı" için güç birliği yaparak uzmanlaşmak isteyenlere sertifika verecek.

Kentsel dönüşümde uzman sertifikası geliyor!

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği yaptı. Kentsel dönüşümde eğitim programı başlıyor. 'Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programıyla kentsel dönüşüm alanında uzmanlaşmak isteyen kişilere kapsamlı bir eğitim içeriği sunulacak.

Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı başladı!

DenizBank ve İstanbul Ticaret Üniversitesi, " Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı " başlattı. Kentsel dönüşüm uzmanı sertifikası verileceği açıklandı.

Denizbank kentsel dönüşüme katıldı!

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği neticesinde tasarlanan, İstanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı’ kapsamında uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiyor.

DenizBank ve İTÜ kentsel dönüşüm sertifika programı düzenliyor!

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği neticesinde tasarlanan, İstanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı’ kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiri

DenizBank İTÜ ile kentsel dönüşümde işbirliği yapıyor!

Sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetler ile sektöründe farklılaşan DenizBank, İstanbul Ticaret Üniversitesi ile ‘Kentsel Dönüşüm’ alanında işbirliği gerçekleştiriyor.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

DenizBank'tan kentsel ve köysel dönüşüm hizmetleri!

DenizBank Bayburt Şube Müdürü Ahmet Tarhan, bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini anlattı.

ERC Yapı'dan Denizbank işbirliğinde dönüşüm ofisi!

ERC Yapı, İstanbul Bahçelievler'de Denizbank işbirliğinde kentsel dönüşüm ofisi kurdu. ERC YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, insanların dönüşüme olan inancını artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

denizbank artvin kentsel dönüşüm fırsatları Haberi

denizbank artvin kentsel dönüşüm fırsatları

Müfterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi hizmetleri ile sektöründe farklılaşmayı hedefleyen DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde kentsel vc köysel dönüşümde de çalışmalar gerçekleştiriyor. 


Bu kapsamda gazetemizin sorularını yanıtlayan Artvin Şube Muduru Akan Sancar, gerek deprem felaketinin ardından 6306 sayılı kanuna eklenmesi gündemde olan maddelerin getirdiği haklar gerekse de köysel donuşum kapsamında sağlanan hizmetler konusunda bilgi paylaşımında bulundu. 

Şube Mudurü Akan Sancar, söz konusu maddenin yasalaşması ile hak sahiplerinin kendi imkânları ile yıktırdıkları orta ve ağıriı hasarlı binaların da kentsel dönüşüm kapsamında kabul edileceğini vebu durumdaki vatandaşlara sağlayacağı avantajları bulunduğunu belirtti.


"Yeni evlerin teslimine kadar müşterimizin yanındayız' Artvin Şube Müdürü Akan Sancar, kentsel vc köysel dönüşüm projelerinde DemzBank'ı tercih edecek tüketicilere birçok avantaj sunduklannın altını çizerek şöyle devam etti: DenizBank olarak...