25 / 04 / 2024

Denizbank Aydın'da kentsel dönüşümü anlattı!

Denizbank Aydın'da kentsel dönüşümü anlattı!

Denizbank, kentsel ve köysel dönüşümün önemini vurgulamak amacı ile Aydın Yenipazar'da toplantı düzenledi. Ekonomik ömrünü tamamlamış ve depreme tehlike arz eden binaların dönüşümüyle ilgili yeni çalışmaları paylaştı.



Denizbank, kentsel ve köysel dönüşümün önemini vurgulamak amacı ile Aydın Yenipazar'da düzenlediği toplantıda ekonomik ömrünü tamamlamış ve depreme tehlike arz eden binaların ve köy evlerinin dönüşümü konusunda hayata geçirdiği yeni çalışmaları paylaştı. 


Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi hizmetleri ile sektöründe farklılaşan DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde kentsel dönüşümde de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 


DenizBank bu kapsamda 20 Mayıs 2015, Çarşamba günü Aydın Yenipazar'da bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürlüğü Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Etem Özen, DenizBank " OfıiıBoah O l 


Yenipazar Şube Müdürü Atilla Yiğit, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürlüğü Konut ve Taşıt Finansmanı Bölge Sorumlusu Güven Başar, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürlüğü Tarım Bölge Sorumlusu Ömür Akdağ ve bölge halkı hazır bulundular. DenizBank'ın müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi hizmetleri ile verdiği destekler toplantıda ayrıntılarıyla ele alındı. 


"KENTSEL VE KÖYSEL DÖNÜŞÜMÜN HER ANINDA MÜŞTERİMİZİN YANINDAYIZ" 


Kentsel ve köysel dönüşüm projelerinde tüketicilere birçok avantaj sunduklarını belirten DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürlüğü Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Etem Özen şöyle devam etti; "DenizBank olarak kentsel dönüşüm projesinin her aşamasında müşterilerimizin yanında yer alıyoruz. Kentsel ve köysel dönüşümde DenizBank'ı tercih edecek müşterilerimiz uygun koşullarda kredi sahibi olabilecekleri gibi devlet desteklerinden de faydalanabilecekler. 

Bugün düzenlediğimiz toplantımızda ekonomik ömrünü tamamlamış ilçe ve köylerdeki yapılar konusunda attığımız yenilikçi adımları Yenipazarlı vatandaşlarımız ile paylaştık. 

Türkiye'nin dört bir yanında başarıyla hayata geçirdiğimiz kentsel ve köysel dönüşüm projelerinde olduğu gibi Yenipazar da Deniz'in ayrıcalıklı dünyasını sunmaya, müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN DENİZBANK AVANTAJLARI


• 10 yıla varan vadeler ile çiftçilere yılda birödeme imkanı, • Maaş bordrolu ve esnaf müşterilere 24 aya kadar anapara ödemesiz "sadece faiz ödemeli dönem" • Tüm DenizBank şubelerinde 444 36 34 DenizMortgage iletişim merkezinde ve internet sitesi üzerinden ücretsiz kentsel ve köysel dönüşüm danışmanlık hizmeti • Deniz'in anlaşmalı firmalarından indirimli riskli yapı tespit raporu imkânı ve projenin başından sonuna kadar inşaat tamamlanma garantisi. 


Mücadele Gazetesi


Geri Dön