18 / 04 / 2024

denizbank kentsel dönüşüm çalışmaları

denizbank kentsel dönüşüm çalışmaları

Denizbank, kentsel ve köysel dönüşümün önemini vurgulamak amacı ile Aydın Yenipazar'da toplantı düzenledi. Ekonomik ömrünü tamamlamış ve depreme tehlike arz eden binaların dönüşümüyle ilgili yeni çalışmaları paylaştı.

DenizBank'tan Bursa'ya kentsel dönüşüm kredisi!

DenizBank, banka finansmanlı "Kentsel Dönüşüm" kredileri ile Karacabeyli vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor.

Denizbank'tan kentsel dönüşüm sertifika programı!

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliğiyle, İTO'nun desteklediği 'Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı' kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiriliyor.

Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı başladı!

DenizBank ve İstanbul Ticaret Üniversitesi, " Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı " başlattı. Kentsel dönüşüm uzmanı sertifikası verileceği açıklandı.

Denizbank kentsel dönüşüme katıldı!

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği neticesinde tasarlanan, İstanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı’ kapsamında uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiyor.

DenizBank ve İTÜ kentsel dönüşüm sertifika programı düzenliyor!

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği neticesinde tasarlanan, İstanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı’ kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiri

DenizBank'tan Erciş'e kentsel dönüşüm desteği!

DenizBank, 'Kentsel Dönüşüm' adı altında düzenlediği toplantıda deprem sonrası hasar gören ve tehlike arz eden binaların dönüşümü konusunda hayata geçirdiği yeni çalışmaları Vanlı depremzedelerle paylaştı.

Van'da kentsel dönüşüm toplantısı düzenlendi!

DenizBank, ‘Kentsel Dönüşüm’ adı altında düzenlediği toplantıda deprem sonrası hasar gören ve tehlike arz eden binaların dönüşümü konusunda hayata geçirdiği yeni çalışmaları Vanlı depremzedelerle paylaştı.

DenizBank ile Anahtar Proje arasında kentsel dönüşüm anlaşması imzalandı!

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde kentsel dönüşüm finansmanında sektörün lideri olmayı hedefliyor. Protokol, Anahtar Proje tarafından yürütülen kentsel dönü

Denizbank ve Anahtar Proje kentsel dönüşüm için finansal destek oldu!

DenizBank ile Anahtar Proje arasında kentsel dönüşüm süreçlerinin tüm finansal ihtiyaçlarının sağlanması amacıyla bir protokol imzalandı. Anahtar Proje tarafından yürütülen tüm kentsel dönüşüm çalışmalarında geçerli olacak.

Kentsel dönüşüm kredisi için hangi banka daha çok tercih edildi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile protokol imzalayan bankalar arasında kentsel dönüşüm için en çok kredi çekilen bankaların dağılımı açıklandı. Kentsel dönüşüm kredisinde pastanın büyük dilimi İş Bankası ve Denizbank'ta...

Türkiye'nin ilk banka finansmanlı kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

Denizbank 'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile 21 Ocak 2013 tarihinde imzaladığı Faiz Desteği Protokolü kapsamında onayladığı Türkiye'nin ilk banka finansmanlı kentsel dönüşüm projesi tamamlandı.

Türkiye’nin ilk banka finansmanlı kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

DenizBank’ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile 21 Ocak 2013 tarihinde imzaladığı, Faiz Desteği Protokolü kapsamında onayladığı Türkiye’nin ilk banka finansmanlı kentsel dönüşüm projesi, tamamlanarak kat maliklerine teslim edildi...

AYTO ile Denizbank işbirliğiyle kentsel dönüşüm bilgilendirmesi yapıldı!

Aydın Ticaret Odası (AYTO) ve Denizbank işbirliğiyle düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm' bilgilendirmesi geniş bir katılımla Aydın'da gerçekleştirildi. Toplantıda, DenizBank'ı tercih edecek müşterilerin devlet desteklerinden faydalanabileceği belirtildi..

denizbank kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

denizbank kentsel dönüşüm çalışmaları

Denizbank, kentsel ve köysel dönüşümün önemini vurgulamak amacı ile Aydın Yenipazar'da düzenlediği toplantıda ekonomik ömrünü tamamlamış ve depreme tehlike arz eden binaların ve köy evlerinin dönüşümü konusunda hayata geçirdiği yeni çalışmaları paylaştı. 


Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi hizmetleri ile sektöründe farklılaşan DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde kentsel dönüşümde de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 


DenizBank bu kapsamda 20 Mayıs 2015, Çarşamba günü Aydın Yenipazar'da bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürlüğü Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Etem Özen, DenizBank " OfıiıBoah O l 


Yenipazar Şube Müdürü Atilla Yiğit, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürlüğü Konut ve Taşıt Finansmanı Bölge Sorumlusu Güven Başar, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürlüğü Tarım Bölge Sorumlusu Ömür Akdağ...