26 / 04 / 2024

Denizbank Aydın kentsel dönüşüm

Denizbank Aydın kentsel dönüşüm

Denizbank, kentsel ve köysel dönüşümün önemini vurgulamak amacı ile Aydın Yenipazar'da toplantı düzenledi. Ekonomik ömrünü tamamlamış ve depreme tehlike arz eden binaların dönüşümüyle ilgili yeni çalışmaları paylaştı.

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

KİPTAŞ’tan Beykoz Belediyesi’ne devredilen arazilerde devam ettirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili adımlar atılıyor. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı!

Aydın Korkuteli Belediyesi heyeti Arasta Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin ardından ilçeye sevinçli haberle döndü.

Bursa'nın kentsel dönüşüm sorunu TBMM gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa Nilüfer'in kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarını TBMM gündemine taşıdı.

Remzi Aydın'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Aydın Nazilli'de kentsel dönüşüm için yetki verildi!

Aydın Nazilli'de Eski Sanayi Sitesi’nin kentsel dönüşümle yenilenmesi için Çevre Şehircilik Bakanlığından Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a tam yetki verildi.

Aydın Ilıcabaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yeniden başlıyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde Ilıcabaşı mahallesindeki dönüşüm projesinde 10-15 katlı binalar yapılacağı için mahalleli itiraz etmişti. Mahalle muhtarı Alim Tarım, ilk olarak kendisiyle görüşme yapan yetkililerden çalışmaların bir an önce başlatılmasını istediğini söyledi.

Aydın Ilıcabaşı'nda kentsel dönüşüm krizi!

Aydın'da Büyükşehir Belediyesi'nin llıcabaşı mahallesinde uygulayacağı projeyi benimsemeyen vatandaşlar, "Evimizi yıktırmayız" diyerek topladıkları imzaları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ulaştırdı.

Aydın'daki dönüşümde 803 bina yıkıldı!

Aydın'da geçen yıl kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 803 binada, risk tespiti yapıldı. Riskli olduğu belirlenen 754 bina, yıkıldı. Dönüşüm için evleri yıkılan bin 130 aileye, şimdiye kadar toplam 10.8 milyon TL kira yardımı verildi.

Cemil Aydın'dan Osmangazi'deki dönüşüme tepki!

MHP Bursa Osmangazi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, "Bursa Büyükşehir'in, Osmangazi Belediyesini yok sayarak kentsel dönüşümü Akpınar mahallesinden başlatıyorum demesini yerinde bir söylem olarak görmüyor, Osmangazi Belediye Başkanlığının ve meclis grubununda sessiz kalmasını tasvip etmiyoruz" dedi.

Aydın'da 2 yeni kentsel dönüşüm projemiz var!

Aydın'ın ilk kadın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 'Şehrimdeki tek bir kişiyi bile namerde muhtaç etmem' dedi. Hedefi ise Aydın'ı Türkiye'nin yıldız kenti yapmak.

Aydın Kuşadası'nda kentsel sorunlar çözülecek!

Aydın Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde yaşanan sorunların ele alındığı toplantıda, alt yapı, yol yapımı ve çevre bilinci oluşturma konularında önemli kararlar alındı.

Denizbank Aydın kentsel dönüşüm Haberi

Denizbank Aydın kentsel dönüşüm

Denizbank, kentsel ve köysel dönüşümün önemini vurgulamak amacı ile Aydın Yenipazar'da düzenlediği toplantıda ekonomik ömrünü tamamlamış ve depreme tehlike arz eden binaların ve köy evlerinin dönüşümü konusunda hayata geçirdiği yeni çalışmaları paylaştı. 


Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi hizmetleri ile sektöründe farklılaşan DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde kentsel dönüşümde de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 


DenizBank bu kapsamda 20 Mayıs 2015, Çarşamba günü Aydın Yenipazar'da bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürlüğü Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Etem Özen, DenizBank " OfıiıBoah O l 


Yenipazar Şube Müdürü Atilla Yiğit, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürlüğü Konut ve Taşıt Finansmanı Bölge Sorumlusu Güven Başar, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürlüğü Tarım Bölge Sorumlusu Ömür Akdağ...