24 / 04 / 2024

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 



CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, Tokatköy Mahallesi’nde başlatmış olduğu ilk kentsel dönüşüm projesine ilişkin mahalle sakinleriyle 2B Bilgilendirme Toplantısı yaptı.

Beykoz Güncel’de yer alan habere göre; yapılan toplantıya, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Tokatköy Mahalle Muhtarı Galip Bekaroğlu ile meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş (STK) temsilcileriyle  birlikte  mahalleli katılım sağladı.

Yapılan bildirimlerin sonrasında, CHP Beykoz İlçe Başkanlığı tarafınca konuya ilişkin kamuoyu duyurusu yapıldı. Yapılan duyuruda, “CHP Beykoz İlçe Başkanlığı olarak, her zaman ve her koşulda halkımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Aydın Düzgün den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın açıklaması:

“Beykoz kamuoyunda günlerde Tokatköy 487 - 3 Parsel 83 dönümlük arazide yaklaşık 550 bina 650 ev, Beykoz Belediyesi,  TOKİ  arasındaki kentsel dönüşüm projesine ilişkin Beykoz Belediyesinin geçtiğimiz günlerde belediye zabıtası marifetiyle dağıtmış olduğu ihbar mektuplarında halkımıza;

15 gün içinde, 30 gün ek süre dâhil olmak üzere toplamda 45 gün süre ile;

a) Evlerini boşaltmasını

b) Elektrik, su, doğalgaz, emlak borçları dâhil tüm borçların ödenerek evlerini borçsuz teslimi istenmektedir.

Vatandaşlarımızla, yıllardır bu konuyu defalarca konuşmamız ve toplantılar yaptığımız gerçeğinden yola çıkarak;

Tokatköy 487 Ada 3 Parseldeki kentsel dönüşüm alanında CHP Beykoz İlçe Başkanlığı olarak, her zaman ve her koşulda halkımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz! Beykoz halkının çıkar ve menfaatlerini her şeyin üstünde tutacağımızdan yola çıkarak bu arazide oturan halkımızın hakkını, haklarını korumak.

Adaletin siyaset üstü bir konu olduğunu anlatmak ve savunmak bizlerin görevi olduğu gerçeğinden yola çıkarak; Projeye hem olur diyen 550 vatandaşımızın projeye henüz imza atmayan 100 vatandaşımızın hepsini bir arada 70-80 yıllık akrabalık, komşuluk ilişkilerini bozmadan, incitmeden yeni bir yaşama hazırlamak.

Biz siyasetçilerin görevi olduğu bilinciyle Beykoz CHP İlçe Başkanlığı olarak Beykoz Belediyesinin de TOKİ’nin yanında değil Tokatköy Halkının yanında olması gerçeğini bir kez daha hatırlatmayı görev biliriz.

Ayrıca, her zaman ve her koşulda halkımızın çıkar ve menfaatleri kollamaktan asla vazgeçmeyeceğimizin kamuoyunca bilinmesini isteriz.

Saygılarımızla.”

 

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki  kentsel dönüşümünün detaylarını açıkladı!

 

 

 


Geri Dön