26 / 04 / 2024

denizbank dexia

denizbank dexia

DENİZBANK, 2007'de dokuz aylık konsolide kárını geçen yılın aynı dönemindeki iştirak satış gelirlerinden arındırılmış kárına göre yüzde 23 artırarak 251 milyon YTL'ye yükseltti.

Denizbank büyük bomba haberi verdi. 1 Yıl Boyunca Bedava olacak

Bankalar arasındaki kampanya yarışı hız kesmeden devam ediyor. Denizbank da durdu durdu bombayı sonunda patlattı.

Denizbank müşterilerine temmuz ayında buradan para yatacak!

Gıdadan teknolojiye kadar her alanda kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de evcil hayvanı olan müşterilerine özel bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, veteriner ve petshop harcamalarına 120 TL bonus verileceğini açıkladı.

Denizbank nakit ihtiyacına son veriyor! İhtiyacı olana 60 bin TL!

Denizbank’tan 60 bin TL değerinde ihtiyaç kredisi fırsatı geldi. Kredi, müşterilerin nakdi ihtiyaçlarının hızlı ve kolay bir şekilde karşılanmasını amaçlıyor. Bireysel olarak sunulan kredi fırsatından yararlanmak için kısa sürede başvuru yapmanız yeterlidir. İşte Denizbank ihtiyaç kredisi detayları…

Bu parayı Denizbank’tan istemeniz için son 3 gününüz kaldı!

Gıdadan ev yapım malzemelerine kadar her alanda kampanya düzenleyen Denizbank, şimdi de giyim sektörüne yönelik bir kampanya hazırladı. Denizbank, 5 Temmuz tarihine kadar kampanyaya başvuru yapan müşterilerin 75 TL bonus kazanacağını duyurdu.

Denizbank’tan bayram harçlığı! IBAN numaranıza para yatacak!

Her banka hem müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteri kazanmak için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, bir kampanya hazırlayan Denizbank, kampanyaya şartlarına uyan müşterilerin 125 TL kazanacağını duyurdu.

Denizbank’tan son dakika gelişmesi! Hesaplara para yatırılacağı duyuruldu!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tatil kampanyalarına hız veren bakanlar kervanına Denizbank da katıldı. Denizbank, seyahat, konaklama ve araç kiralama harcamalarına 200 TL’ye varan Bonus puan vereceğini duyurdu.

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesi flaş açıklama

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesinde flaş bir açıklama geldi. İki banka müşterilerine yönelik önemli miktarda kredi desteği sunacak.

Denizbank az önce açıkladı! Bu tarihe kadar adınıza geri ödemesiz para yatacak!

Denizbank’tan Bonus kart müşterilerini sevindirecek bir haber geldi. Market alışverişlerine yönelik yeni bir kampanya hazırladığını duyuran Denizbank, kampanya kapsamında müşterilerinin tam 200 TL kazanacağını duyurdu.

Denizbank personel alımını duyurdu! İşte alım yapılacak pozisyon ve şartları!

Denizbank personel ihtiyacını karşılamak için alım yapacağını duyurdu. İşte alım yapılacak pozisyon ve detayları!

Denizbank'tan muhteşem kampanya! Kredi kartınız varsa bu para sizin olabilir

Denizbank, müşterilerini her zaman mutlu eden fırsatlar sunmaya devam ediyor. Duyurusunu yaptığı son kampanyasını resmi internet sitesinde vatandaşlar için paylaşan Denizbank, katılım sağlayan müşterilere 300 TL elde etme fırsatı sunuyor. 

Denizbank az önce müjdeyi verdi! Bu tarihlerde cebiniz para dolacak!

Hazırladığı kampanyalarla müşterilerine bol bol hediye dağıtan Denizbank, yine bir kampanya düzenleyerek müşterilerinin hesabına para yatıracağını açıkladı.

Denizbank’tan ilaç gibi haber geldi! Ay sonuna kadar kartınıza hediye para yatacak!

Düzenlediği kampanyalara müşterilerini her zaman sevindirmeyi başaran Denizbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesinden duyurdu. Denizbank, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 300 TL kazanacağını paylaştı.

Milyonlarca emekliyi sevinçten uçuracak teklif! Denizbank çıtayı çok yükseltti

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği haber bu kez Denizbank tarafından yapıldı. Denizbank emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ilan etti. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası.

denizbank dexia Haberi

denizbank dexia



Denizbank 2006'da Dexia'nın ana ortak olmasından önce finansal olmayan iştiraklerini satmıştı. 9 aylık dönemde toplam aktif büyüklüğünü 16 milyar 273 milyon YTL'ye ulaştıran banka, özkaynaklarını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 28 artırarak, 1 milyar 591 milyon YTL'ye taşıdı. Müşteri mevduatı 9 milyar 540 milyon YTL'ye yükselen Denizbank, yüzde 25 artışla kredi büyüklüğünü de 11 milyar 83 milyon YTL'ye ulaştırdı. Bankanın üçüncü çeyrek sonunda, toplam tüketici kredileri yüzde 34 artışla 2 milyar 274 milyon YTL'ye, ihtiyaç kredileri yüzde 31 artışla 1 milyar 359 milyon YTL'ye, konut kredileri de proje bazlı çalışmalar neticesinde yüzde...