19 / 04 / 2024

Denizbank genel merkezini nereye taşıyor

Denizbank genel merkezini nereye taşıyor

Bankalar, çareyi genel müdürlük binalarını taşımada buluyor.Denizbank merkezini Esentepe’de kiraladığı Torun Tower’a taşırken, Finansbank Levent’te satın aldığı Kristal Kule’ye gidiyor. Anadolubank ise karşıya taşınıyor.

DenizBank, Kıbrıs’a açıldı! KKTC Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesi faaliyete geçti!

DenizBank, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesini faaliyete geçirdi. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, amaçlarının ülkede erişilebilir, kesintisiz ve kaliteli bankacılık hizmetleri sunmak olduğunu söyledi.

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Gelecek yıl bu yılı aratacak mı? 2023'te enflasyon, faiz, üretim ve istihdamda neler olacak?

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, 2023 yılında enflasyonun baz etkisiyle düşeceğini ancak faiz oranlarının yüksek kalmaya devam edeceğini, üretim ve istihdamda ise sorular yaşanacağını belirtti.

Merkez Bankası faiz düşürdü ama bankalardan uyarı var: Krediye erişim zorlaştı!

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, mevduat faizlerinde son günlerde görülen yükseliş eğilimi ile ilgili olarak "Mevduat tarafında faizler yüzde 25'lere gidiyor. O tarafta mudiyi kaçırmak istemiyoruz" dedi ve kurumsal ticari firmalar için krediye erişimin de zorlaştığını vurguladı.

Turistik oteller yabancıların eline geçebilir!

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Bir iki yıl kazanç kötü olabilir. Ama otel orada duruyor. Eğer siz turizmcileri desteklemezsiniz, maalesef bu oteller üç otuz paralara, çok düşük paralara kendi yatırımcısının dışındakilerin ellerine geçebilir" dedi.

22 otel gerçek değerlerinin yarısına satıldı!

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, dün Uluslararası 10. Resort Turizm Kongresi'ne katıldı. Ateş, 2018-2020 döneminde 22 otelin satış sürecine katıldım. Otellerin gerçek değeri ekspetriz değerlerinin 2 katıydı. Otel varlık değerlemesi inşaat projesi kriterleriyle yapılmamalı" dedi.

Konut sektörü 2021'den umutlu!

Konut sektöründe son iki ayda, düşen faizlerle hareketlenme başladı. Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Daha küçük metrekareli, daha ucuz, çok uzun vadeli finanse edilebilecek C sosyoekonomik grubuna yönelik konut üretme projesi var" dedi...

Camşid Kuçarov: Türk iş adamlarına 3 gün içinde vize vermeyi hedefliyoruz!

07 Eylül 2017 tarihinde ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştiren Özbekistan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Camşid KUÇKAROV ve beraberindeki heyet Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Merkezini ziyaret ettiler.

Gülben Ergen, derneğinin genel merkezini kiraya veriyor!

Gülben Ergen'in başkanlığını yaptığı 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin Etiler Aytar Caddesi'nde bulunan genel merkezini boşaltıp daireye kiralık tabelası astı.

Türkiye yatırım derecesini yükseltecek!

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, Türkiye'nin kamu borçlanması, cari açık ve bütçe açığı yönünden Avrupa'dan daha iyi olduğunu belirtti. Ateş, “Türkiye, 2012’de kazandığı yatırım derecesini, bundan sonra da kazanabilecek güçtedir” dedi.

2017 inşaatta fırsat yılı olabilir!

16 Ocak'ta İstanbul Nişantaşı'ndaki Genel Merkezini açacak 1A Plus'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Sevimli, 2017 yılının emlak ve inşaat sektörü için bir fırsat yılı olabileceğini söyledi.

Türkiye ekonomisi 2017’de yüzde 3.5 büyür!

Denizbank Genel Müdür Hakan Ateş 2017’nin ilk çeyreğinde kurun üzerindeki köpüğü bırakacağına inandığını belirtti. Ateş Türkiye ekonomisinin 2017’de yüzde 3.5 büyüyebileceğini ifade etti.

Denizbank'tan 10 yılda 300 projeye 20 milyar dolar finansman!

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Son 10 yılda 300’ü aşkın proje için yaklaşık 20 milyar dolar tutarında uzun vadeli finansman sağladık." dedi.

Denizbank genel merkezini nereye taşıyor Haberi

Denizbank genel merkezini nereye taşıyor


Son yıllarda sektörde yaşanan hızlı büyüme karşısında adeta kabına sığmamaya başlayan bazı bankalar, çareyi genel müdürlük binalarını taşımada buluyor. Denizbank merkezini Esentepe’de kiraladığı Torun Tower’a taşırken, Finansbank Levent’te satın aldığı Kristal Kule’ye gidiyor. Anadolubank ise karşıya taşınıyor.


Bankacılık sektörü son yıllarda bilançolarında yaşadığı hızlı büyümeyi, fiziki alanda da iyiden iyiye hissetmeye başladı. Finansal alanda hızlı büyüyen bankaların şube ve personel sayısında önemli artışlar yaşanırken, ‘ana kumanda merkezi’ olan genel müdürlük binaları da bu büyüme karşısında yetersiz kalmaya başladı.


YILLIK KİRASI 20 MİLYON DOLAR

Deyim yerindeyse artık kabına sığamayan bazı bankalar, çareyi genel müdürlük binalarını taşımada buluyor. Denizbank, Anadolubank ve Finansbank önümüzdeki aylarda yeni merkezlerine taşınıyor. İstanbul Esentepe’de 8 ayrı binada genel müdürlük faaliyetlerini yürüten Denizbank, kasım ayından itibaren yine Esentepe’de bulunan Torun...