29 / 03 / 2024

DenizBank kredi faizleri

DenizBank kredi faizleri

Tüm çalışan ve emekli öğretmenler Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında avantajlı faiz oranlarıyla ve kredi tahsis ücreti olmadan konut kredisi kullanma fırsatına sahip oluyor.

Konut fiyatları yılın ikinci yarısında yüzde 35 artacak! Kredi faizleri ne olacak? Satışlar artacak mı?

2024 yılının ikinci yarısına odaklanan gayrimenkul sektörü, konut fiyatlarında yüzde 35 yükseliş olmasını öngörüyor. Gündemde ise kredi faiz oranlarındaki düşüş ile sektörün canlanması ve alternatif modeller bulunuyor. İşte ayrıntılar ve sektör temsilcilerinin beklentileri...

Kredi faizleri arttı, konut talebi yüzde 35 azaldı!

Rusya’da artan konut kredisi faizleri sonrası Moskova’da satılık dairelere talep kısa zamanda yüzde 35 azaldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kredi faizleri ve satılık ev fiyatlarının pahalılığı konut satışlarını düşürdü!

TÜİK verilerine göre, konut satışları 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 17,5 azalarak 1 milyon 225 bin 926 olarak gerçekleşti. konut satışlarındaki düşüşün nedeni kredi faizlerinin yüksek olması ve ev fiyatlarının pahalıya satılması gösterildi. 

Kredi faizleri değişti! İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları!

Aralık ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde pek çok banka da kredi faiz oranlarında değişikliğe gitti. İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları...

Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın uyguladığı sıkı para politikaları faizleri yukarı yönlü etkilemeye devam ediyor. Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesine ulaştı.

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla bir ev alabiliyor! Aylık kredi taksitleri 4 asgari ücreti geçti!

Son günlerde fahiş konut fiyatları ve yüksek kredi faizleri sık sık gündem oluyor. Yapılan hesaplamalara göre,  asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla birikim yaparak ortalama bir konut alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Acil nakde ihtiyacı olanlar artık kredi çekemiyor! Faizler zirveye oynuyor

Kredi faizleri son dönemde fırladı. İhtiyaç kredisinde 70 bin lira üst sınırının devam ettiği ifade edilirken, kredi faiz oranları ise yıllık yüzde 61’in üzerine yükseldi.

Kredi çekmek isteyenlere kötü haber! Kredi faizlerinde 21 yılın rekoru! İlk kez yüzde 60 sınırı aşıldı! 

Seçimlerden önce yüzde 25 olan ihtiyaç kredi faizleri, 21 yıl aradan sonra ilk kez yüzde 60 sınırın aşarak tarihi rekorunu kırdı.

Konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankası, Garanti BBVA, ING Bank, Akbank konut kredi ödeme tablosu

Son dönemlerde artan konut fiyatları ev alma hayali bile kurduramıyor. Ayrıca yüksek kredi faizleri, konut kredisi çekerek ev almak isteyen birçok kişi için büyük bir engel haline geldi.

DenizBank kredi kartına başvuran 300 TL’yi alıyor!

DenizBank kredi kartı ile yapacağınız alışverişlerde 3 ay süresince toplamda 300 TL indirim fırsatını kaçırmayın! Hemen başvurun, avantajlardan faydalanın. Bu özel teklif ile kredi kartı kullanıcıları 3 ay süresince toplamda 300 TL’ye kadar indirim kazanma şansına sahip olacak. İşte detaylar...

Merkez Bankası politika faizini %30’a çıkardı, kredi faizleri yüzde 60’a dayandı! İhtiyaç kredileri durma noktasında!

Merkez Bankası, piyasa beklentilerine uygun hareket ederek politika faizini yüzde 25'ten yüzde 30 seviyesine çıkardı. Piyasa çevreleri faiz artışlarının devam edeceği görüşünü dile getirirken, bu artışların şimdiden mevduat ve kredi faiz oranlarına yansıdığı belirtiliyor.

Merkez Bankası faiz artışı: Kredi faizleri ikiye katlandı, ne olacak?

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 8,5'ten yüzde 25'e yükseltmesi sonucunda, kredi faiz oranlarında büyük bir dalgalanma yaşandı. Özellikle seçim öncesinde yüzde 20 oranında olan taşıt kredi faizleri, yüzde 46'ya fırlayarak iki katından daha fazla artış gösterdi. 

DenizBank kredi faizleri Haberi

DenizBank kredi faizleri

DenizBank “Öğretmenler Günü’ne Özel Konut Kredisi” kampanyasını bütün öğretmenlerin hizmetine sundu.

Tüm çalışan ve emekli öğretmenler Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında avantajlı faiz oranlarıyla ve kredi tahsis ücreti olmadan konut kredisi kullanma fırsatına sahip oluyor.


Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik hayata geçirdiği çalışmalarıyla sektöründe farklılaşan DenizBank, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle öğretmenlere özel konut kredisi kampanyası hazırladı. 31 Aralık’a kadar tüm kamu ve özel sektör çalışanı ve emekli* öğretmenler için tahsis ücreti içermeyen konut kredisi kampanyası özel faiz avantajlarıyla öğretmenlerle buluşuyor.

“Yenilikçi projelerimizle öğretmenlerimizin yanında olmayı hedefliyoruz”

Konu ile ilgili açıklama yapan DenizBank Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol, hizmet sundukları müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için sürekli daha yenilikçi düşünmeye odaklandıklarını ve müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler üzerinde çalıştıklarını kaydetti. Varol şöyle...