24 / 04 / 2024

Denizİstanbul ne zaman teslim

Denizİstanbul ne zaman teslim

Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Projenin 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Peki Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?

Deniz İstanbul satılık daire!

Toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapılması planlanan projede daireler 6 etaptan oluşuyor. Proje Taksim'e 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Deniz İstanbul satılık daire alanları 553 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Toplam yatırım bedeli 1 milyon dolar olarak belirlenen projede teslimlerin 2021 yılında yapılması öngörülüyor.

Denizİstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapılacağı proje 6 etaptan meydana gelecek. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Denizİstanbul Evleri ne zaman teslim?

Denizİstanbul Evleri ulaşım bilgileri!

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan proje 6 etaptan meydana geliyor. Denizİstanbul Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Taksim 'e 30 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Denizİstanbul ne zaman teslim?

Tasarruf Sigorta Fonu tarafından satın alınan proje lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Proje toplam 4500 adet daireden meydana gelecek. Peki Denizİstanbul ne zaman teslim?

Denizİstanbul iletişim bilgileri!

1 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlanan proje TMSF satın alındı. Projenin yeni ismiyle toplam 4500 adet dairenin yer alacak. Denizİstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 41 51 olarak belirlendi.

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ il il kura sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” İşte bu soruların yanıtları!

'Kanal İstanbul'a ne zaman başlanacak?' sorusuna bakanlıktan yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı “Kanal İstanbul projesine ne zaman başlanacak?” sorusuna yanıt verdi. Peki Kanal İstanbul ne zaman başlayacak? İşte merak edilen o sorunun cevabı...

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları ülke gündeminde yer almaktadır. Özellikle büyük şehirlerden İstanbul kuraları. İşte “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtı!

3. İstanbul ne zaman teslim?

3. İstanbul projesi 2 etapta 116 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki 3. İstanbul ne zaman teslim edilecek?   

Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesi’nde konumlandırılan Ahes Misal İstanbul projesi 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan meydana geliyor. Peki Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

Mesa Gökada ne zaman teslim?

Adalar ve deniz manzarasına hakim Mesa Gökada Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de inşa edilecek. Peki Mesa Gökada ne zaman teslim?

Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 735 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Gül Proje imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3.İstanbul projesinde 2 bin 310 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de inşa edilen Kordon İstanbul projesi 559 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Cendere Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Ege Yapı Kordon İstanbul projesinin önünden Sadabat Deresi geçiyor. Peki Cendere Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Özyazıcı İnşaat imzasıyla dizayn edilen Ataköy Route İstanbul projesi 300 daire ve 20 ticari birim meydana geliyor. Peki Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Referans Kartal Kordonboyu ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da konumlandırılan Referans Kartal Kordonboyu projesinde tüm daireler adalar ve deniz manzarasına sahip. Peki Referans Kartal Kordonboyu ne zaman teslim?

Denizİstanbul ne zaman teslim Haberi

Denizİstanbul ne zaman teslim

Deniz İstanbul Konutları 1 milyon 200 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projede 4 bin 500 adet konut ve 300 adet villa yer alıyor. 


"Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?" sorusuna Beylikdüzü Yakuplu'da, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre mesafede yanıtını verebilmek mümkün. 


Tamamının 2021 yılı içerisinde teslim edileceği Beylikdüzü Deniz İstanbul'da Mercan Konakları etabının 2017 yılı Kasım ayında tamamlanması öngörülüyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor. 


Yakuplu Deniz İstanbul'da mağazalar, kumsal, kafe-restoran, su sporları merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Projede 2+1 ev fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


60 ay vade seçeneği ile ödeme yapılabilen Deniz İstanbul Mercan Evleri'nde 2+1'ler 127 ile 144 metrekare, 3+1'ler...